Stirile din ziua: 11 iunie 2015

Jimbolia

Veste buna pentru navetisti: revin trenurile spre Jimbolia!

Veste buna pentru navetisti: revin trenurile spre Jimbolia!

După aproape două luni de pauză, navetiștii din Jimbolia vor putea ajunge la Timișoara din nou cu trenul. CFR a reacționat în sfârșit la drama celor peste 230 de persoane în pericol să-și piardă locurile de muncă sau să aibă probleme la școală.

Popa’s, artistul care merge pe muschii lui in strainatate, a devenit cetatean de onoare al Timisului / FOTO

Ștefan Popa Popa’s a devenit oficial, chiar de ziua lui, cel de-al doilea cetățean de onoare al Timișului. Distincția i-a fost oferită, într-un cadru extrem de călduros la propriu, în Sala Barocă a Muzeului de Artă. Cu această ocazie a fost vernisată și o expoziție de medalii, diplome și scrisori de apreciere.

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa ce PSD-istul a jignit trei milioane de romani

Prin vocea co-președintelui Alina Gorghiu, PNL a cerut demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus, protagonistul uneia dintre cele mai jignitoare declarații la adresa românilor. „Absolut revoltător. După ce că nu îi lasă să voteze pe românii din diaspora, le mai și jignesc în mod abominabil familiile. Acești oameni sunt o rușine pentru România. Demisia, Ioan Rus! Demisia, Victor Ponta!”, a declarat Gorghiu.

Relicva Sfantului Ioan Paul al II-lea ajunge la Timisoara!

Relicva Sfântului Ioan Paul al II-lea care conţine câteva picături de sânge, dăruită Arhiepiscopiei Bucureşti de fostul secretar al papei, actualul mitropolit de Cracovia, cardinalul Stanislaw Dziwisz, va fi adusă la Timișoara. Credincioșii se vor putea ruga în prezența sfântului obiect timp de două zile, la Biserica Millennium.

Politehnica joaca barajul de promovare in Liga a III-a in localitatea cu primaria vopsita violet!

Politehnica Timişoara a scăpat de Cetate Deva în jocul de baraj pentru Liga a III-a. Timişorenii şi-au dorit cel mai mult să evite o confruntare cu campioana judeţului Hunedoara. Astfel, campioana judeţului Timiş o va întâlni pe Voinţa Lupac, câştigătoarea Ligii a IV-a din Caraş-Severin.

Poli negociaza cu un playmaker de la „U” Cluj si cu trei fotbalisti de la Otelul Galati

Managerul sportiv Daniel Stanciu a anunţat că Poli negociază cu mai mulţi fotbalişti de la echipe din Liga I. Dacă până acum s-au vehiculat numele lui Zicu, Bourceanu, Pintilii, Veselovsky sau Curtean, toate confirmate de Daniel Stanciu, în ultima vreme discuţiile oficialilor polişti s-au extins şi către jucători de la două echipe retrogradate, Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi.

SOMAŢIE DOSAR NR. 333/261/2015

JUDECĂTORIA MOLDOVA NOUĂ JUDEŢUL CARAŞ SEVERIN DOSAR NR. 333/261/2015 Emisă la 05.06.2015 În temeiul art. 1052 C.p.c. Potrivit dispoziţiilor instanţei, în cauza civilă cu nr. de mai sus, privind pe reclamantul RODNEA EMILIAN, domiciliat în comuna Sicheviţa, sat Zasloane, jud. Caraş-Severin şi pârâta Unitatea Administrativ Teritorială Moldova Nouă – reprezentată prin Primar, având ca obiect

SOMAŢIE DOSAR NR. 332/261/2015

JUDECĂTORIA MOLDOVA NOUĂ JUDEŢUL CARAŞ SEVERIN DOSAR NR. 332/261/2015 Emisă la 05.06.2015 În temeiul art. 1052 C.p.c. Potrivit dispoziţiilor instanţei, în cauza civilă cu nr. de mai sus, privind pe reclamanta STOICAN EVA, domiciliată în comuna Sicheviţa, sat Cameniţa nr.1A, jud. Caraş-Severin şi pârâta Unitatea Administrativ Teritorială Moldova Nouă – reprezentată prin Primar, având ca

SOMAŢIE DOSAR NR. 326/261/2015

JUDECĂTORIA MOLDOVA NOUĂ JUDEŢUL CARAŞ SEVERIN DOSAR NR. 326/261/2015 Emisă la 05.06.2015 În temeiul art. 1052 C.p.c. Potrivit dispoziţiilor instanţei, în cauza civilă cu nr. de mai sus, privind pe reclamanta MARIŞESCU ANA, domiciliată în oraş Moldova Nouă, str. Minerilor nr.97, jud. Caraş-Severin şi pârâta Unitatea Administrativ Teritorială Moldova Nouă – reprezentată prin Primar, având

In weekend se deschide biblioteca in aer liber! In curtea Institutului Francez

Dacă vă place să citiți, ce poate fi mai plăcut decât să faceți asta în aer liber? Mediateca „André François” a Institutului Francez şi Biblioteca Centrului Cultural German vă invită, la sfârșitul săptămânii, la cea de-a cincea ediţie a „Bibliotecilor în aer liber”.

Top