Stirile din ziua: 15 iunie 2015

Esti pasionat de digital media? Inscrie-te la concursul UPT si poti castiga o multime de premii

Esti pasionat de digital media? Inscrie-te la concursul UPT si poti castiga o multime de premii

Universitatea Politehnica Timișoara îi invită pe toți studenții pasionați de digital media la concurs! Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, iar doritorii încă mai au timp să se înscrie. Organizatorii sunt cu ochii pe tinerii talentați din domeniu, iar cele mai bune idei vor fi răsplătite cu premii.

Drept la replica

Ca urmare a apariţiei astăzi, 15 iunie 2015, pe site-ul www.debanat.ro, a articolului intitulat «Beizadeaua deputatului Ghita Ciobanu, „eroul” unei intamplari incredibile la Liceul Lenau», solicit publicarea următorului „Drept la replică” în conformitate cu prevederile legale.

Incredibil: doua statui de patrimoniu, furate din centrul Timisoarei!

Două statui, declarate monumente istorice ale Timișoarei, au fost furate. Este vorba despre bustul de bronz al lui Victor Babeș și cel al doctorului Aurel Cândea, ambele aflate pe Bd. Victor Babeș. Statuile au dispărut în ultimele două zile. Zona din care au fost furate se află în apropierea Pasajului Michelangelo, păzit ca pe ochii din cap de polițiștii locali.

Ghita Ciobanu, unic pretendent la scaunul de presedinte executiv al PSD Timis

Deputatul Gheorghe Ciobanu va candida de unul singur pentru funcția de președinte executiv al PSD Timiș, cea care mai era pusă la bătaie după ce președinția filialei era antamată de Sorin Grindeanu. Se pare că, și de această dată, acest lucru s-a stabilit la București, pentru a nu fi create convulsii la alegeri.

Casa Muhle

Casa Muhle ar putea fi expropriata! Primul pas: acordul consilierilor judeteni

Încă o încercare de salvare a unei bucăți din istoria vremurilor fericite ale Timișoarei. Pe ordinea de zi a viitorului plen al CJ Timiș ar putea apărea un proiect care să aprobe începerea procedurilor pentru declararea utilităţii publice de interes local și, ulterior, a exproprieii Casei Mühle.

Program de vara la Auchan

Două din cele trei hipermarketuri Auchan din Timișoara au trecut de luni, 15 iunie, la program special de vara. Astfel, până pe 15 septembrie, Auchan Iulius Mall și Auchan Nord vor fi deschise zilnic între orele 8 și 23. Hipermarketul Auchan Sud va avea program normal, zilnic 8-22.

Beizadeaua deputatului Ghita Ciobanu, „eroul” unei intamplari incredibile la Liceul Lenau

Ce faci când ai 21 de ani, ești fiu de deputat, ești în clasa a XII-a și n-o să te ducă mama mare, mamițica și tanti Mița niciunde, fiindcă nu intri în bacalaureat? În niciun caz nu pui mâna pe carte și nici nu-ți bagi mințile în cap, asta face orice fraier… Fiindcă tata are cu ce, e mai simplu să-ți ameninți profesorii!

Mama de doar 16 ani din Timis, fortata sa lucreze ilegal de o companie franceza

La numai 16 ani și mamă a unei fetițe, o tânără din Timiș a fost obligată să muncească inclusiv noaptea, într-o fabrică a unei companii franceze. Societatea a fost amendată de ITM, iar împotriva ei a fost depusă și o plângere penală. Reprezentanții acesteia au susținut că nu știu că ora 4 dimineața este… oră de noapte!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iris (p), Luceafărul (p), orele 9 – 16; Giroc (p), Sînandrei nr. 724, orele 9 – 16; Lugoj – str. A. Odeanu, Grozăvescu, Bucegi, orele 9 – 16; Petrovaselo, orele 8 – 21; Deta (p), orele 8 – 16.

Top