Stirile din ziua: 9 iunie 2015

Aquatim continua montarea contoarelor cu citire radio

Aquatim continua montarea contoarelor cu citire radio

Încă 3.000 de contoare cu transmisie radio mai are de montat Aquatim până la finele anului, în curțile timișenilor. În județul Timiș sunt, în prezent, peste 60.000 de contoare. Gradul de contorizare este de 100% în Timișoara, respectiv de 95% în toată aria de operare.

Din America, Robu se lauda cu parcul auto al RATT! Inclusiv cu tramvaiele nereabilitate de un an

Aflat la New York, primarul Nicolae Robu pare că începe să-și facă bilanțul de trei ani de mandat de-a dreptul în Țara Făgăduinței. Evident, pe Facebook, iar primul capitol este dedicat transportului în comun. Edilul se laudă că… primăria a plătit autobuze și troleibuze, dar și că a trimis la reabilitat două tramvaie, neterminate după aproape un an!

Vrei sa inveti sa faci filme? Hai la Youth Media 1.0 Festival

Timișorenii care vor să descopere tainele cinematografiei și ale producțiilor video sunt invitați la prima ediție a Youth Media 1.0 Festival. Este vorba despre mai multe workshop-uri, de la editare video până la producție, scenografie sau fotografie, iar la eveniment este invitat și unul dintre primii fotografi din lume care au folosit o cameră digitală.

Reacție Iohannis la votul pro Ponta: E o sfidare la adresa cetatenilor

Președintele Klaus Iohannis a recționat imediat după ce parlamentarii s-au făcut scut în jurul premierului Victor Ponta. El îi acuză de „maximă iresponsabilitate și de sfidare la adresa cetățenilor”. De asemenea, Iohannis își reiterează punctul de vedere, potrivit căruia doar demisia lui Ponta poate preîntâmpina o criză politică.

PSD-istii ii pregatesc lui Marius Craina traseul lui Robu, varianta scurta: rectorat si primarie

Recent intrat în partid, directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a repurtat o primă victorie politică la finele săptămânii trecute, câștigând fotoliul de președinte executiv al PSD Timișoara. În „laboratoarele” PSD, medicului i se pregătește o ascensiune spectaculoasă.

Parcul Dendrologic Gurahont, administrat de UVT, USAB si Universitatea Oradea

Parcul Dendrologic de la Gurahonț va fi administrat, de acum înainte, de trei universități. Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara și Universitatea din Oradea vor încerca să readucă la viață acest areal interesant.

Poli negociaza cu Pintilii, Luchin, Bourceanu si Curtean

Chiar dacă la reunirea de luni a lui Poli singura noutate din lot a fost Andrei Artean, clubul timişorean pregăteşte cea mai importantă campanie de transferuri din ultimii trei ani. Antrenorul Dan Alexa şi managerul sportiv Daniel Stanciu au o listă de jucători cu experienţă, unii dintre ei cu experienţa primei reprezentative.

Cat de tare pute „interesul national”?

Bănuieli oficiale din UNPR ne-au confirmat in exclusivitate că partidul generalului „Izmană” numără în prezent vreo 350.000 de membri. Lucru care nu mulțumește conducerea partidului, motiv pentru care, la Timișoara, președintele Gabriel Oprea a promis că, până la finele anului, UNPR va avea un milion de membri.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de curent în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Giroc (p), Recaș – extravilan, Uivar -primăria, școala, orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Cralovăț, Lucareț, Teș, Brestovăț, Hodoș, Sold Energy, Lucareț – releu TV, antene Vodafone, Cosmote, cariera piatră, orele 8 – 21; Cruceni (p), orele

Top