Stirile din ziua: 18 iunie 2015

Culmea alegerilor la PSD Timis: vor lipsi cabinele de vot

Culmea alegerilor la PSD Timis: vor lipsi cabinele de vot

Vineri după-amiază, la Expovest, se va desfășura conferința județeană de alegeri a PSD Timiș. De fapt, vorba vine alegeri, fiindcă numele celor care vor conduce filiala în următorii ani au fost deja stabilite în spatele ușilor închise, în urma mai multor discuții și negocieri.

Cu 15 muncitori nu se face treaba in Cetate, dar bine ca s-a terminat… stransul fanului!

Pe șantierul din zona Cetate se va lucra. Asta i-a promis primarului Nicolae Robu antreprenorul general. Până una-alta, a fost reluată activitatea pe strada Savoya și în Piața Unirii, chiar dacă edilul nu e mulțumit de numărul de muncitori. Pentru că e „băgăreț” , Robu urmărește evoluția șantierului, deși nu are prerogative în acest sens.

Elevii de la Montessori, medalie de aur la Olimpiada Internationala Mind Lab

Andi, Delia, Neo și Mateo sunt cei patru copii care au reprezentat România la faza internațională a Olimpiadei Mind Lab, care s-a desfășurat la Istanbul, în Turcia. Cu toții elevi ai școlii timișorene Montessori, ei au reușit să se claseze pe primul loc la această competiție, fiind urmați de Brazilia și Australia.

Strada Podeanu va fi inchisa total timp de trei luni / FOTO

Urmează o vară grea pentru timișorenii care locuiesc sau au treabă în zona străzii Dr. A. P. Podeanu. Cel mai probabil de săptămâna viitoare, traficul va fi total restricționat timp de trei luni. Este singura soluție pentru ca extinderea și modernizarea străzii să fie realizate în termenul asumat prin contract.

Consilierii locali au idei trasnite: Primaria sa faca dulceata!

Ce suvenir mai reprezentativ pentru Timișoara ar putea fi altceva decât un borcan cu… dulceață de trandafiri? Liberalul Simion Moșiu crede că municipalitatea ar putea investi într-o cultură de trandafiri de Damasc și, implicit, în crearea unui brand propriu care să includă tradiția florală a orașului.

La Timisoara, ora exacta ar putea fi data de… mac si cicoare! Avem un ceas floral care cade pe noi, de ce n-am face inca unul?

eas floral, la care orele să fie marcate prin deschiderea diverselor plante! E propunerea consilierului local Simion Moșiu, care crede că e o idee care ar atrage o mulțime de turiști la Timișoara. Liberalul are chiar și un „orar” pentru flori, de dimineață până seara. Între timp, ceasul floral deja existent este într-o stare jalnică.

Firma care a facut Pasajul Michelangelo a luat banii de la primarie si… a intrat in insolventa

Tribunalul București a decis, pe data de 10 iunie, intrarea în insolvență a firmei CCCF Drumuri și Poduri Timișoara. Societatea în cauză a finalizat cu puțin timp în urmă, alături de SDM, lucrările de la Pasajul Michelangelo. Insolvența a intrat în vigoare imediat după ce conturile firmei au fost burdușite cu banii din contract.

Terasa de la Sala Olimpia n-are autorizatie si trebuie demolata! Florin Teodorescu acuza primaria de abuzuri

Déjà vu la Terasa Culturiștilor, deținută de Florin Teodorescu, la Sala Olimpia. După ce stabilimentul a mai fost demolat o dată, în 2011, situația se repetă. Proprietarul a fost somat de primărie să renunțe la terasă, pe motiv că nu are autorizație. El spune că e vorba despre un abuz, dar vrea să… doneze terasa statului român! UPDATE: Primarul Robu respinge oferta.

Haos la skatepark: trebuie sa fie gata intr-o luna, dar lucrarile nici macar n-au inceput! / FOTO

Skatepark-ul Timișoarei a avansat vertiginos, de la un platou cu asfalt prost, la un groapă plină de nisip. Lucrarea începută la sfârșit de aprilie ar trebui să fie gata în trei luni, dar, practic, ea nici n-a început. Firma executantă, aceeași care a oprit lucrările la Liceul Lenau, e suspectată că pune bețe în roate proiectului. Situația trebuie deblocată de viceprimarul Traian Stoia…

Rectorul UVT, despre pensiile nesimtite: Alesii neamului au cam uitat de… neam!

Parlamentarii români sunt lipsiți de moralitate și nu le pasă decât de propriile buzunare. Este concluzia la care a ajuns rectorul Universității de Vest, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, care îi atacă pe deputații și senatorii care și-au votat, zilele trecute, pensii speciale.

Perchezitii la Gino Manzotti, un politist si interlopi, intr-un dosar de prostitutie!

Procurorii DIICOT Timișoara și mascații au descins, joi dimineață, la mai multe adrese din Timișoara și din Arad. Printre adresele vizate, casele lui DJ Gino Manzotti, fondator al trupei DJ Project, și ale unor interlopi, dar și locuința unui polițist de la Secția 1 Timișoara. Dosarul în care au loc aceste percheziții vizează o vastă rețea de trafic de persoane și prostituție.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Dumbrăvița – str. Berna, P. Țuțea (p), Ferventia II (p), Haga (p), Cervantes, Simfoniei (p), Kiev (p), E. Coșeriu (p), Sankt Petersburg (p), Rodin, Londra (p), Sofia (p), Oslo (p), M. Costin (p), C. Negruzzi (p), Al.

Top