Stirile din ziua: 1 iunie 2015

Pentru 400.000 de euro, o firma infiintata de sase luni va administra Incuboxx!

Pentru 400.000 de euro, o firma infiintata de sase luni va administra Incuboxx!

Incuboxx are, în sfârșit, administrator! Cea de-a doua licitație organizată de primărie a fost câștigată de o firmă înființată acum mai puțin de șase luni, care are ca obiect de activitate organizarea de târguri și congrese. Societatea are sediul la Casa Tineretului, în același loc cu FITT.

Parcul Copiilor a fost neincapator de 1 iunie! / FOTO

Parcul „Ion Creangă” a devenit, de 1 iunie, cu adevărat Parcul Copiilor! Sute de prichindei însoțiți de părinți sau bunici s-au distrat de mama focului, bucurându-se din plin de activitățile pregătite pentru ei. Fie că a fost vorba de jocuri, ateliere sau alte activități, micuții au avut de unde alege.

Va dati cu bicicleta primariei mai mult de o ora? Ati putea fi amendat cu 500 de lei

De la 1 iunie, timișorenii pot circula gratuit cu bicicletele primăriei. Atenție însă: conform regulamentului, dacă depășesc o oră de plimbare, ar putea fi amendați cu până la 500 de lei, iar de la zece ore încolo sunt considerați hoți. Sistemul nu e funcțional în toate stațiile, iar printre cei care l-au testat în prima zi s-a numărat și viceprimarul Dan Diaconu.

psd

Petrica Folica insista: De ce nu este evacuat PSD din sediul pentru care n-a platit chirie doi ani?

De ce permite primăria, în continuare, PSD Timiș să stea într-un imobil pentru care n-a plătit chirie mai bine de un an și jumătate, deși contractul prevede evacuarea în 60 de zile de la neachitarea datoriilor? Asta se întreabă consilierul local Petrică Folică (PNL), care a găsit deja și o utilitate pentru clădirea de pe Spl. Vladimirescu.

Liberalul Draganescu, atac dur la primaria lui Robu

Modul în care Primăria a organizat ziua de 1 iunie la Parcul Copiilor l-a revoltat fără măsură pe fostul prefect și președinte al PNL Timiș. Tată a doi copii și membru PNL, Ovidiu Drăgănescu acuză, într-o postare dură pe Facebook, primăria condusă de șeful său de partid, Nicolae Robu, că a dus kitsch-ul și în

Revolution Festival s-a incheiat, traiasca Revolution Festival! / VIDEO

Ce păcat că s-a terminat, ce bine că avem ce să așteptăm în 2016! E concluzia celor două zile pline de Revolution Festival, de la Muzeul Satului Bănățean, unde a avut loc prima ediție a „micului Exit”. Dincolo de micile supărări ale unor participanți, la anul va fi, probabil, și mai bine.

1 Iunie, in Parcul Copiilor: jocuri si fapte bune / PROGRAM

Sute de copii sunt așteptați, de ziua lor, în Parcul „Ion Creangă”, unde Primăria Timişoara organizează o mega-petrecere care va ține până seara. Aici vor avea loc jocuri, concursuri şi multe spectacole, toate sub genericul „Zâmbește de ziua ta!”. Printre participanți, suporterii lui ASU Poli, care vor să facă, din nou, o faptă bună.

Vara de neuitat in minunata Toscana / FOTO

Unul din cele mai frumoase oraşe din lume, Florenţa, străluceşte într-o atmosferă nostalgică, dar caldă, de neuitat. Se spune că apusul soarelui de vară aduce deasupra acestui oraş un aer de veşnicie, în care te scufunzi ca într-un album cu amintiri dragi. Agenţia de turism Ultramarin vă duce în sezonul concediilor în splendida Toscana.

Vladimir Tismaneanu, despre totalitarism, la UVT

Prof. univ. dr. Vladimir Tismăneanu, Doctor Honoris al Universității de Vest și profesor de Științe Politice al Universității din Maryland, se va afla marți, 2 iunie, la Timișoara. El va susține o prelegere cu tema „Totalitarismul și condiția umană”. Cuvântul de bun venit va fi adresat de rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, iar

Poli transfera un „caine” de la Dinamo si un „student” de la „U” Cluj

Daniel Stanciu, recent instalat director sportiv la Poli Timişoara, şi-a început excelent treaba. Poli Timişoara a ajuns să transfere fotbalişti de la Dinamo Bucureşti, eternul „duşman” din Liga I, dar şi de la Universitatea Cluj, una din echipele de tradiţie ale fotbalului românesc şi finalistă a Cupei României.

Top