Stirile din ziua: 19 iunie 2015

Paul Manzu a disparut dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere!

Paul Manzu a disparut dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere!

Interlopul Paul Mânzu, considerat șeful rețelei de traficanți de persoane puse pe butuci de polițiști, s-a făcut nevăzut vineri. El urma să fie arestat preventiv, însă a profitat de faptul că i-a expirat ordonanța de reținere. Polițiștii îl caută acum.

Surpriza la PSD Timis: a fost ales doar Sorin Grindeanu! Restul mai asteapta 30 de zile!

PSD Timiș are, de vineri, doar președinte ales cu acte în regulă! Sorin Grindeanu, din postura de unic candidat, și-a adjudecat, fără probleme, funcția, fiind ales în unanimitate! Secretarul general, președintele executiv și vicepreședinții vor fi desemnați însă abia în următoarele 30 de zile, prin votul Consiliului Județean al PSD Timiș.

Bojin: PSD trebuie sa incerce sa castige Timisoara, desi Robu e toata ziua pe Facebook

PSD Timiș trebuie să-și păstreze, anul viitor, primăriile de orașe din fieful Lugoj – Făget și să încerce să cucerească Timișoara, în ciuda faptului că Nicolae Robu este omniprezent pe… Facebook. Asta le-a spus delegaților de la conferința județeană de alegeri a social-democraților fostul președinte al filialei, Titu Bojin.

Din lipsa de materiale medicale, la Clinica de Chirurgie Vasculara nu se va mai fac operatii

Bolnavii care apelează la serviciile Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean vor avea parte de o surpriză neplăcută. Din lipsa de materiale medicale, operațiile de reconstrucție vasculară vor fi suspendate. Situația este foarte gravă întrucât, fără intervențiile necesare, pacienții riscă să aibă membre amputate sau chiar să-și piardă viața!

Vin fonduri pentru dezvoltarea mediului rural! Autoritatile locale si privatii, asteptati cu proiecte

Firmele care doresc să investească în mediul rural, în special în agricultură, au la dispoziție numeroase fonduri nerambursabile. Situația este la fel și pentru autoritățile locale rurale, care ar putea beneficia de susținere substanțială prin Programul Național de Dezvoltare 2014 – 2020.

Culita Chis, laudat de Robu! Celelalte directii din PMT, criticate pentru ca nu muncesc

Lucrurile nu merg extraordinar în Primăria Timișoara, și asta din cauza angajaților care nu reușesc să țină pasul cu solicitările edilului șef. Recunoaște acest lucru chiar Nicolae Robu, care nu vrea însă să facă nominalizări negative. De la una pozitivă însă nu s-a putut abține.

Terasa de la Sala Olimpia se demoleaza! La fel si saormeria din apropiere

Florin Teodorescu își demolează singur terasa fără autorizație. El a fost somat de primărie că această construcție trebuie să dispară în 48 de ore, astfel că vineri, când s-a împlinit termenul, operațiunea a început. În aceeași situația este și o șaormerie aflată în fața hotelului din apropiere.

Nu invatam pe caldura! Consiliul National al Elevilor propune ca scoala sa se termine mai devreme

Anul școlar 2014 – 2015 a ajung oficial la final, vineri, 19 iunie, fiind ultima zi de școală. Până la toamnă elevii se pot bucura de binemeritata vacanță, dar rămâne de văzut când se vor întoarce în sălile de curs. Ministerul Educației spune 14 septembrie, dar Colegiul Național al Elevilor are altă propunere.

Clinica de Dermatologie, in intarziere cu doua luni! / FOTO

Noua clinică de dermatologie a Spitalului Municipal nu este gata, deși data limită a fost 15 iunie. Șantierul de pe strada Daliei este departe de a fi terminat, deși, până în ianuarie, lucrările erau executate, conform oficialilor PMT, aproape pe jumătate. Între timp, au fost descoperite rețele de utilități care trebuie mutate!

O noua promisiune: pana pe 28 iunie vin tramvaiele reabilitate!

Cele două tramvaie modernizate în fabricile de la Arad și Pașcani vor reveni pe șine în această lună. Asta, dacă firma care face reabilitarea își va tine ultima promisiune făcută primarului Nicolae Robu. Termenele au fost depășite de mai multe ori până acum, în cele 11 luni de când tramvaiele au plecat de la Timișoara.

Tiberiu Beka, la Timisoara

Toți iubitorii de benzi desenate din Timișoara sunt așteptați la Galeria Cafetext din incinta Bastionului Cetății. În organizarea Casei de Cultură și a clubului Helion, Tiberiu Beka, unul dintre cei mai buni graficieni și BD-iști din Serbia își va vernisa expoziția vineri, 19 iunie, de la ora 18.

MEDGreen sustine trecerea spre o economie circulara

Unul dintre principiile de bază ale economiei circulare este reutilizarea deşeurilor în fluxuri economice complementare, iar unul dintre primii paşi în această direcţie este utilizarea deşeurilor ca sursă de energie, respectiv recuperarea într-o cât mai mare proporţie a energiei înglobate în deşeuri.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Ferventia II (p), Belgrad, București (p), Literaturii (p) Muzicii, Liceanul, Athena, Helsinky, I. Creangă (p), orele 9 – 16; Diniaș – Hidrofor, orele 9 – 16; Pădureni (p), orele 8 – 16.

Top