Stirile din ziua: 22 iunie 2015

E oficial: Gabi Oprea este premier!

E oficial: Gabi Oprea este premier!

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, luni după-amiază, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar. Președintele UNPR va ocupa această funcție pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către Victor Ponta.

Lac avem, peisaje la fel, ce facem cu turistii? Cazarea, minusul zonei Surduc

Oricât de frumos ar fi să petreci o după-amiază pe malul lacului Surduc și oricât de multe activități ar fi organizate, îți cam piere cheful să mergi până acolo, de la Timișoara, de exemplu, și să fii nevoit să faci cale întoarsă în aceeași seară. Marea problemă a zonei este lipsa locurilor de cazare, iar autoritățile locale nu au acum soluții.

Credeti ca Timisoara va fi Capitala Culturala? Oficialii spun ca da

Au rămas câteva luni până când Timișoara trebuie să depună dosarul de candidatură pentru a intra în competiția Capitală Culturală Europeană 2021. Oficialii ATCCE susțin că orașul de pe Bega are toate șansele să ajungă în următoarea etapă, fac campanii pe Instagram și Facebook, dar păstrează la secret lucrurile interesante, ca să nu… le fure contracandidații.

Declaratii de avere ale sefilor CJ: Cel mai bogat om este sotia vicepresedintelui Zanfir!

Averile șefilor Consiliului Județean Timiș nu sunt nici prea-prea, nici foarte-foarte. Titu Bojin și Călin Dobra au ceva datorii, iar cel din urmă a reușit să cumpere, în ultimul an, încă un teren. Florian Zanfir are însă noroc de o soție care a moștenit case și terenuri și, în plus, nu datorează nimănui niciun leu.

Ajutor pentru Anamaria! Scoala Mamei junior face apel la mamicile din Timisoara

Cu minimum 10 lei, puteți oferi unei fete de 17 ani șansa unei vieți normale! Asociația Școala mamei Junior cere ajutorul mămicilor din Timișoara, pentru o operație în valoare de 17.000 de euro, fără de care o adolescentă va paraliza și va ajunge într-un scaun cu rotile. La schimb, veți beneficia de un curs de prim ajutor pentru… vacanță.

Tot mai sarac de la an la an, Robu si-a trecut drona in declaratia de avere! Ce mai au sefii primariei

Ce viață grea au edilii Timișoarei: salariile le scad de la an la an! Asta rezultă din declarațiile de avere ale primarului și ale celor doi primari, postate pe site-ul municiaplității. City managerul Sorin Drăgoi e singurul căruia i-a crescut salariul, dar, la suma pe care a împrumutat-o în nume personal unei firme, parcă nu mai contează. Secretarul Ioan Cojocari nu are încă afișată declarația actualizată.

Vacanta scaldata de soare in Toscana si pe Riviera Italiana / FOTO

Toscana, regiunea unde soarele are cea mai liniştită şi blândă lumină, este unul din acele locuri pe care nu ai cum să le uiţi. Aici, fericirea izvorăște din zâmbetele oamenilor, din zidurile clădirilor medievale sau din colinele nesfârşite verzi şi aurii. Toscana este unul dintre acele locuri în sufletul călătorului își găsește liniștea și se umple instantaneu de bucurie.

Cand Robu si Popa tac in papusoi, iese Pirtea la atac

Mișto opoziție avem în Timișoara! Ar fi chiar sublimă, dacă n-ar lipsi cu desăvârșire. Poate să facă Guvernul Ponta ce vrea mușchii lui, că nu va avea nicio reacție de la PNL Timiș. Pot parlamentarii PSD să dea o lege privind acordarea de pensii speciale doar pentru membrii social-democrați, că tot nu i-ar scoate din

Deseurile pot fi reutilizate!

Împreună cu 5 companii din zona de vest, MEDGreen va realiza audituri interne de deşeuri, va analiza sursele şi cauzele generării deşeurilor şi va elabora măsuri specifice de reducere şi prevenire, toate acestea cu scopul de a crea planul de reducere şi prevenire a deşeurilor.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. E. Ungureanu nr. 10, Bd. Gh. Lazăr nr. 2, orele 9 – 18, str. 3 August 1919 nr. 11, orele 9 – 16; Variaș (p), orele 9 – 18; Ghiroda – str. Panselelor nr.2, orele 9 – 16; Lugoj -str.Bocșei (p), Decebal, Ardealului,

Top