Stirile din ziua: 23 iunie 2015

Samartinean, atac la CNADNR: Unul din sase angajati este sef!

Samartinean, atac la CNADNR: Unul din sase angajati este sef!

Deputatul PNL Cornel Sămărtinean susține că, deși are bani din belșug, CNADNR nu prea justifică modul în care funcționează. Parlamentarul liberal spune că, din 2008 până acum, CNADNR ar fi avut fondurile necesare pentru a realiza cel puțin 2.000 de km de autostradă.

La Timisoara vom avea… santiere pe verticala!

Zeci de blocuri vor fi acoperite de schele în următoarea perioadă. La Timișoara a început reabilitarea termică masivă a blocurilor. Banii sunt atât din fonduri europene, cât și de la bugetul local, respectiv asociațiile de proprietari. Primarul Nicolae Robu a anunțat, marți, că a semnat alte 25 de contracte.

Mihai Ionac si Marius Craina

Sunt sau nu materiale la Clinica de Chirurgie Vasculara? Craina si Ionac au fiecare alta varianta

Șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară a SCJUT, Mihai Ionac, și directorul Spitalului Județean, Marius Craina, se războiesc public. Primul susține că nu poate opera fiindcă nu are materiale sanitare, al doilea se simte jignit și susține că informațiile sunt false. Între timp, operațiile de pe secția de Chirurgie Vasculară sunt suspendate.

Doar 25 de vanzari ilegale de locuinte la PMT!? Atat a gasit Corpul de control al lui Victor Ponta

La un an de la descinderile făcute în Primăria Timișoara, Corpul de control al primului-ministru a transmis, în sfârșit, un raport. Verificările au vizat mai multe dosare de retrocedare făcute în baza legilor 97 și 112. Conform primarului Nicolae Robu, sunt doar 25 de cazuri cu probleme, dar nu știe dacă e vorba de tranzacții celebre.

Scandal cu politisti la sediul incuiat al PC! Grapini spune ca aduce vineri cheia

Scandalul dintre Maria Grapini și PC continuă. De această dată, miza este sediul ultracentral al conservatorilor din Timiș. Noul președinte interimar Ion Davițoiu susține că Grapini refuză să predea cheia, în timp ce europarlamentarul îi cere răbdare până vineri și anunță că nu pleacă… cu lustrele puse de ea!

Strada Podeanu intra in santier! De luni, traficul va fi restrictionat

Strada Dr. A. P. Podeanu se va transforma de pe 29 iunie în șantier. Încep lucrările de modernizare și extindere la patru benzi, programate să dureze, teoretic, trei luni. Vestea proastă pentru șoferi este că, odată cu deschiderea șantierului, traficul în zonă va fi închis, pentru început parțial.

Foisoare si parcari pe bitum, in loc de gradini improvizate printre blocuri

Relaxare la foișor, alei pietonale printre blocuri și chiar locuri noi de parcare – asta le promite primarul Nicolae Robu timișorenilor, într-un orizont de timp neprecizat. Edilul spune că oamenii au înțeles că trebuie să renunțe la grădinile improvizate și, mai ales, că nu pot face amenajări după capul lor.

Robu si-a luat consilier de la Politehnica! La 24 de ani, Robert Kristof a fost deja director la Incuboxx

Fiindcă probabil treaba nu mergea cu numai doi consilieri personali, la începutul săptămânii, primarul Nicolae Robu l-a numit și pe cel de-al treilea. Este vorba despre Robert Kristof, reprezentant al studenților în Senatul UPT, care, la 24 de ani, își face debutul în administrația publică. El nu e însă cel mai tânăr consilier pe care l-a avut edilul șef.

Liberalii incearca sa-l aduca pe Balint Petrescu in CJ, Bojin le taie elanul

Liberalii încearcă marea cu sarea la viitorul plen al CJ Timiș. Ei au inițiat un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier județean, rămas liber după excluderea lui Sorin Cociobea. Propunerea lor este Balint Petrescu, dar proiectul nu are niciun fel de aviz favorabil.

Fantana muzicala a la Las Vegas mai asteapta! Nimeni n-a vrut sa faca proiectul

Fântâna cu jocuri de lumini, muzică și apă de pe Bega nu pare prea atractivă pentru firmele din domeniu. La licitația lansată de Primăria Timișoara pentru realizarea proiectului tehnic nu s-a prezentat nimeni! Nicolae Robu, susținătorul numărul unu al ideii, crede că e nevoie de mai multă publicitate.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări de investiții, va întrerupe marți, între orele 9 și 14, furnizarea apei calde la PT. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Borzești, I. Ionescu de la Brad, Oravița și Stuparilor.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. 3 August 1919 nr. 33, sc. B, orele 9 – 16; Alioș (p), orele 9 – 16; Lugoj – str. Cernei (p), Bobâlnei, Șt. O. Iosif, orele 9 – 16; Folia (p), orele 9 – 16; Chișoda, orele 9 – 14; Dobrești, Pietroasa

Top