Stirile din ziua: 4 februarie 2017

Grindeanu: Ordonanta 13, abrogata duminica!

Grindeanu: Ordonanta 13, abrogata duminica!

Intr-o declaratie publica transmisa live pe contul de Facebook al Guvernului Romaniei, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca duminica va avea loc o sedinta de guvern pentru abrogarea OUG 13. Sambata, presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca se gandeste la renuntarea la Ordonanta 13, dar ca totul depinde de premierul Sorin Grindeanu, care trebuie

Aproape 40 000 de timisoreni in Piata Operei: Ii cerem lui Grindeanu retragerea din politica! / FOTO

E sâmbătă, zi liberă, și asta se vede: pe platoul din fața Operei Române aproape că nu mai ai loc să arunci un ac, iar coloanele de protestatari încă vin spre centrul Timișoarei. Nici anunțul probabilei renunțări la celebra de acum Ordonanța 13 și nici ploaia care și-a făcut apariția nu i-au ținut în casă pe oameni.

Adio si racord la autostrada de la Sinandrei, si sala de sport

Niciunul dintre amendamentele propuse de liberali nu a trecut de Comisia de buget-finanțe, unde a fost discutat bugetul de stat. Nu vor intra la finanțare în 2017 nici racordul la autostrada spre Arad, de la bifurcația Sînandrei, nici construirea unor complexuri sportive în Timișoara și alte orașe.

Protest cu pici si tricolor: Pe nenea Dragnea nu l-a invatat nimeni ca nu-i frumos sa furi? / FOTO

Cu năsucuri julite, baloane de săpun și zeci de steaguri tricolore – așa s-a desfășurat sâmbătă la prânz, în Piața Operei, protestul părinților care au ieșit alături de copiii lor, pentru că nu sunt de acord cu proiectul de lege privind grațierea și cu ordonanța de urgență privind modificarea Codului Penal.

Timisoreni, tineti minte aceste nume: Grindeanu, Dogariu, Diaconu, Simonis, Pau, Gavrilita, Suciu

După „Noaptea Tâlharilor”, petrecută în ședința guvernului de marți, încerc să găsesc o fărâmă de normalitate în acest Partid Social Democrat. Dacă ar fi cu adevărat partid într-un sistem democratic, păi atunci m-aș fi așteptat ca la anumite niveluri în structura centrală sau teritorială, chiar la simpli membri de partid, să existe o dinamică.

Top