Arhiva pentru eticheta: gropi

Incepe inventarul gropilor din Timisoara. Fa-le poze si trimite-le!

Incepe inventarul gropilor din Timisoara. Fa-le poze si trimite-le!

Aveți pe stradă o groapă cât zilele pe care nimeni n-o repară? Sunt tranșee prin fața casei și abia reușiți să circulați? Consilierul local Dan Idolu (PSD) se apucă de făcut inventarul și roagă timișorenii să facă poze și să i le trimită.

Drum de 11 milioane de lei, cu probleme la patru luni de la inaugurare

Drumul județean 591C Săcălaz – Sânmihaiu Român, a cărui asfaltare s-a încheiat acum patru luni, iese prost din iarnă. Pe șosea se văd deja „urme” de folosire, așa că, foarte curând, va fi nevoie de intervenții. Acestea vor fi făcute pe banii constructorului, pentru că garanția lucrării este de trei ani.

Strada Liliacului, locul unde pe timisoreni ii inghit namolul si gropile / FOTO

Teoretic, stau în oraș. Practic, locuiesc pe o uliță desfundată, unde când plouă e o adevărată aventură să intri sau să ieși. Se întâmplă pe strada Liliacului, în cartierul Ronaț, iar oamenii au ajuns la capătul puterilor. Primăria spune că va interveni de primă urgență chiar din acest an.

Regizorul Ieremia (PSD), despre administratia Robu: Praf, hartoape, jeg, lucrari neterminate

Social-democrații din Timișoara nu pierd nicio ocazie să-și exprime nemulțumirile vizavi de administrația Robu. Ei susțin că actualul edil nu și-a respectat promisiunile din campania precedentă, în care au lucrat împreună, pe vremea USL, și se plâng de traficul infernal, dar și de calitatea proastă a vieții, indiferent dacă stai la periferie sau în buricul târgului.

Din groapa in groapa, pe Intrarea Plantelor! Primaria asteapta soarele / FOTO

Au săpat, au lucrat, au astupat în doi peri și… au plecat. În urma muncitorilor a rămas o stradă pe care, dacă plouă, două zile mai târziu, apa băltește încă în gropile uriașe. Se întâmplă pe Intrarea Plantelor, pe un drum pe care părinții își duc și copiii la grădiniță. Reprezentanții primăriei anunță că se va interveni de îndată ce vine vremea bună.

Slalom pe Calea Dorobantilor! Strada proaspat asfaltata pune la incercare talentele soferilor / FOTO

Grijă mare dacă aveți treabă pe Calea Dorobanților, în zona dinspre strada Andrei Șaguna! Șoseaua, proaspăt asfaltată, e plină de guri de canal nealiniate la nivel, aflate chiar pe mijloc. Unele sunt semnalizate, altele nu. Lucrarea, începută în august, nu este încă recepționată, iar firma care o execută s-ar putea alege cu amenzi.

Robu a inaugurat o lucrare de mantuiala, printre balti si balarii de doi metri / FOTO

Inaugurare printre bălării, bălți și mașini abandonate. Așa a arătat peisajul în care s-a găsit primarul Nicolae Robu, marți, când a ieșit pe teren pentru a inaugura reamenajarea străzii Orșova. Edilul a ajuns însă la concluzia că de vină nu este primăria, ci proprietarul terenului privat din zonă. În plus, el îi va lua la rost și pe cei care au făcut asfaltarea, care era oricum, numai netedă nu.

„Realizarile lui Grindeanu”, date peste cap de realitate

Strada Gavril Musicescu, fără doar şi poate candidată la titlul de cea mai proastă arteră din Timişoara, este prezentată de viceprimarul Sorin Grindeanu ca reparată. Şi e doar una din erorile care se regăsesc în flyerele electorale tipărite de prim-vicepreşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, şi împărţite în partea de sud a oraşului.

Gheorghe Ciuhandu a facut fapte bune

Normal că a făcut şi fapte bune, că nu degeaba o să-l realeagă populaţia Timişoarei şi peste un an, şi peste cinci ani, şi peste nouă, când va preda ştafeta lui Adrian Orza. După ce zile în şir mass-media şi diverse asociaţii civice au tot relatat păţanii cu şi despre asfaltul deteriorat din Timişoara, plus că cetăţeanul Antonio Leonte Kilb s-a plictisit şi s-a apucat să numere 600 de gropi după dezgheţul de primăvară, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a arătat deosebit de iritat că instituţia pe care o conduce trebuie să fie paratrăsnetul firmelor care asfaltează şi întreţin (sau nu) drumurile municipale.

La 15 ani de la inscaunare, primarul Ciuhandu a realizat ca drumurile sunt proaste

În sfârşit, o veste bună de la primărie! Nu, nu vă bucuraţi prea tare, n-a fost arestat nimeni! Încă. Vestea bună e alta. După 15 ani de când conduce cu mare dibăcie destinele urbei, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a prins că drumurile din oraş sunt proaste. Mai mult, de acum înainte, timişorenii care îşi rup zilnic maşinile în gropi au în primar un aliat de nădejde. Cel puţin declarativ.

Top