Arhiva pentru eticheta: timisoara 2021

Poveștile orașului, cu lumini colorate la ferestre și dans în stradă. Spectacol inedit în Piața Dacia

Poveștile orașului, cu lumini colorate la ferestre și dans în stradă. Spectacol inedit în Piața Dacia

Povești despre cartier, cu un artist basc și unul irlandez. Se întâmplă la finele săptămânii, în zona Pieței Dacia, iar timișorenii care locuiesc în blocurile de acolo vor fi „actori” într-un spectacol inedit.

Școală de vară la UVT: Cursuri despre cum se scrie un proiect cultural și cum poți deveni un lider în domeniu

Vreți să scrieți proiecte culturale sau să deveniți un lider în domeniu? Aveți ocazia să învățați cum se face asta. Universitatea de Vest organizează, în parteneriat cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, prima ediție a Școlii de vară de leadership cultural.

Vrei sa fii mediator cultural? Hai sa afli gratis ce inseamna asta

Ne pregătim să fim Capitală Europeană a Culturii, așa că este nevoie de toate resursele de care dispune Timișoara. Mediatorii culturali vor avea un rol esențial, așa că, dacă vrei să știi mai bine ce trebuie să faci, poți învăța gratuit de la cei mai buni specialiști.

Timisoara 2021 are director artistic: americano-suedezul Chris Torch porneste calatoria spre Capitala Culturala

Timișoara nu stă pe loc și își pregătește cu pași mici, dar hotărâți, programul pentru Capitală Europeană a Culturii. De acum, există oficial un director artistic cu multă experiență. Chris Torch va coordona în următorii doi ani toate „mișcările” orașului de pe Bega în drumul său spre 2021.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com