Stirile din ziua: 7 mai 2012

Liberalii nu renunta la postul de prefect

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, e supărat pe lupta de culise care se duce, în aceste zile, pentru postul de prefect. Liberalii au propus-o pe Liliana Oneţ, în timp ce social-democraţii au contratacat cu Eugen Dogariu. Ultima variantă pare să fie agreată de liderii USL de la Bucureşti. Conform protocolului, social-democraţii nu ar trebui să aibă pretenţii pentru această funcţie.

AS Prusik va invita la aventura!

AS Prusik Timisoara organizează o nouă ediţie a cursului de iniţiere în speologie „Descoperă lumea peşterilor”. Acesta este gratuit și se adresează tuturor celor care vor să cunoască o lume specială, care își dezvăluie adevărata frumusețe doar celor inițiați.

BC Timisoara joaca finala!

Baschetbaliștii lui Predrag Badjnarevic și-au asigurat calificarea în finala Diviziei A de baschet după ce au câștigat meciul la Cluj, împotriva Mobitelco. Având un scor general de 3-0 în fața campioanei en-titre, timișorenii speră să-și adjudece în acest an titlul.

Un tanar s-a sinucis la Sandra

Tragedie în comuna Șandra. Un adolescent de 17 ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se chiar în fața imobilului în care locuia. Oamenii spun că mai încercase să se omoare de două ori, pentru că nu mai suporta să stea departe de părinții săi.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. acestea vor avea loc doar la Sânnicolau Mare (str. N. Bălcescu, Ștefan cel Mare, Al. Vlahuță, Aurel Popovici), între orele 9 și 15, respectiv la Sculia, între orele 8 și 16.

Top