Stirile din ziua: 2 mai 2012

1 mai, pe ponton, la Valiug / FOTO

Mulţi timişoreni au ales să fugă din oraş şi să se relaxeze de 1 mai, la munte. Pontonul de la Casa Baraj din Văliug, judeţul Caraş-Severin, a fost plin ochi, rezervările pentru un şezlong sau un baldachin fiind făcute cu câteva zile înainte.

De ce-a venit Ponta la putere, cand putea bine-mersi sa nu vina?

Oricât aș sta să mă gândesc, ca românul, despre motivele ascunse sau neascunse pentru care USL și-a precipitat venirea la putere, tot nu pot să-mi dau alt răspuns decât că Victor Ponta a simțit că poate să facă mai mult pentru țară decât cei care au condus guvernele de până acum. Aprope că nu este nimic politic în gestul lui Ponta de a-i respinge sfatul lui Ion Iliescu.

Guvernul lu’ Ghita Ciobanu

Gata, avem un nou guvern și un nou premier, care mai așteaptă doar votul de învestitură din Parlament. Un guvern rezultat în urma celei mai grețoase migrații politice din istoria României, aminitind parcă de hoardele migratoare ale începutului de Ev Mediu. Pe de altă parte, nu trebuie plâns prea mult nici la catafalcul PD-L, acest partid culegând exact ce a semănat.

IRIS: O lume doar a lor

Am încercat să înţeleg şi am şi înţeles de ce ar cânta Iris cu Puya. E o chestie comercială, ok. Totuşi, melodia este probabil una dintre cele mai bune scoase vreodată de Iris aşa că am avut curiozitatea să văd cum ar fi sunat fără Puya. Am dat-o jos de pe youtube, mi-am rugat colegii

Etnosculpturi, in expozitie la Triade

Galeria Triade găzduiește, de joi seară, un inedit proiect estetic. Acesta se numește „Înainte de Brâncuşi” și poartă semnătura lui Mihai-Corneliu Donici. Etnosculpturile propuse așteaptă să le descoperiți secretele, care nu sunt puține.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. în județ, acestea vor avea loc după cum urmează: Lugoj (str. N. Bălcescu, Ștrandului), orele 8 – 12; Icloda (p), orele 9 – 18; Jamu Mare (p), orele 8 – 16.

Top