Stirile din ziua: 22 mai 2012

Scandal pe pasunea din Manastiur

Pășunea comunală din Mănăștiur a stârnit un scandal care a ajuns până la DNA. Terenul de peste 400 de hectare a fost concesionat soției și unor apropiați ai primarului, care au încasat bani frumoși de la APIA. Unii consilieri locali reclamă modul fraudulos în care s-a făcut concesionarea, dar primarul spune cu totul altceva.

Titlul se muta in insulele Caiman, presedintii parca sunt din Tiganiada

Na, ai văzut? A luat iar CFR campionatu’! Care CFR, am auzit că ar fi luat o echipă din insulele Caiman… Cai… ce? Ăsta nu e un fel de crocodil? Nu, mă, nu știi? E un paradis din ăla fiscal, unde impozitele pe venit sunt foarte mici… Zice Porumboiu’ că Paszkany i-ar fi făcut lu’ Crăciunescu un cont frumușel acolo… Ca să-l ajute cu arbitrii… Hai, bă, nu pot să cred! Ce țigănie! Chiar nu ne mai ptem aștepta la nimic corect în fotbalu’ ăsta de la noi?

Curs gratuit de relatii publice

În această perioadă se pot face înscrieri pe ultimele locuri disponibile la cursul gratuit de „asistent în relații publice și comunicare”. Acesta se adresează tuturor persoanelor dintr-o organizație interesate să-și dezvolte competențe legate de planificarea, realizarea și evaluarea activităților de relații publice.

Curs de programare pentru Android

Cei pentru care sistemul de operare Android este mai mult decât un mod de viață sunt așteptați la Timișoara să învețe cum să programeze aplicații. Cunoștințele necesare sunt minimale, garantează inițiatorii primului curs „Android programming” din România.

Conferinta pe tema ADHD, la Timisoara

Specialişti în domeniul problematicii copiilor cu deficit de atenţie şi hiperactivitate se întâlnesc la Timişoara la conferinţa naţională „Abordări multidisciplinare în deficitul de atenţie cu hiperactivitate”. Aceasta este organizată de Fundaţia de Abilitare Speranţa, în proiectul „Învaţă să înţelegi copilul cu ADHD”.

Fara apa calda

Colterm anunță, marți, întreruperi în furnizarea apei calde în Calea Aradului și Calea Lipovei. Pentru remedierea unei defecţiuni tehnice survenite pe reţeaua termică primară, între orele 10 și 18, va fi oprită apa caldă la următoarele puncte termice din oraş: PT 32, 33, 35, 36, 37 şi 38 B. Vor fi afectaţi timișorenii care domiciliază

Top