Stirile din ziua: 10 mai 2012

Liberalii au gasit flyere progresiste in cutiile postale!

Cu mai puțin de două ore înainte de startul oficial al campaniei electorale, liberalii le arată, discret, obrazul progresiștilor. Asta, după ce oamenii lui Ion Răducanu i-au reclamat, joi după-amiază, la BEC, pe cei ai lui Nicolae Robu, deoarece pe un bloc din Calea Lipovei era afișat cu mash cu senatorul liberal.

La Timisoara, Ziua Curateniei Generale incepe la Padurea Verde

Campanie de curățenie națională începe sâmbătă, astfel că pregătirile sunt pe final. Vineri se împart zonele în care vor acționa voluntarii, dar organizatorii au avut parte de o surpriză plăcută. Județul Timiș este mai curat decât în anii anteriori, fiind identificate puține gunoaie în zone din care, la edițiile anterioare, voluntarii au ridicat sute de saci.

Sortii au decis: Orza e inaintea lui Robu!

Adrian Orza e primul, iar Nicolae Robu încheie panoul electoral rezervat candidaților la funcția de primar al Timișoarei. Pe cel destinat candidaților la președinția CJ Timiș, Titu Bojin și Constantin Ostaficiuc le vor zâmbi alegătorilor unul lângă altul. Ordinea a fost trasă la sorți joi, cu o zi înainte de începerea campaniei.

Carina te invita la karaoke

Carina de la Phaser, cântă alături de tine, vineri de la ora 23, în Amigos Karaoke & Club. A ajuns deja o traditie ca, clubul de Karaoke să aducă în fiecare weekend un artist local, să cânte alături de cei care vor să se distreze într-un mod mai special.

Probleme si in PNL!

Drumul lui Nicolae Robu spre câștigarea fotoliului de primar al Timișoarei nu este atât de lejer cum pare. Culmea, cele mai mari piedici par a-i fi puse chiar din interiorul propriului partid. În loc să se ocupe de campania electorală, senatorul Robu este atras tot felul de  dispute politice.

Top