Stirile din ziua: 5 mai 2012

La Urgente, din cauza unei ciorbe

Un tânar de 21 de ani a simţit pe pielea lui ce ţi-se poate întâmpla dacă mănânci ceva alterat. Bogdan Antoniac povesteşte că după ce a plecat de la serviciu, s-a oprit cu o colegă la fast food-ul Roy, unde şi-a comandat o ciorba de văcuţă cu smântână, iar colega lui o salată. După aproximativ 20 de minute, Bogdan a simţit că începe să-l doară stomacul, însă şi-a zis că nu e ceva grav.

Victorie de fundasi

Poli a luat cele trei puncte din deplasarea de la Târgoviște, spălând o parte din rușinea de săptămâna trecută, când a pierdut lamentabil pe teren propriu, în fața Luceafărului Oradea. Chindia a marcat golul de onoare în minutele de prelungire.

Drama pe centura

De câteva zile nu mai pot pune geană pe geană de grija doamnei Lavinia Șandru. De abia m-am obișnuit să o văd în emisiunile TV cum combate opoziția uselistă și așa-zis populistă, cum știa dânsa mai bine să explice lucrurile bine făcute de guvernele Boc și Ungureanu, că a venit nenorocita asta de moțiune să dea totul peste cap.

Sculpturi in andezit, la expozitie in Piata 700

Tabăra Internaţională de Sculptură în Piatră Andezit 2012 va transforma parcarea din zona „business” a Pieţei 700 într-un punct de atracţie pentru iubitorii artelor vizuale. Șapte lucrări, realizate într-unul din cele mai dure materiale de pe Terra, aşteaptă să fie admirate.

Top