Stirile din ziua: 18 mai 2012

Dialogul social, prioritate a noului guvern

Reprezentanți ai României în Comitetul Economic și Social European de la Bruxelles s-au întâlnit, vineri, cu Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, pentru a discuta prioritățile societății civile.

„U“ Cluj, pivot la titlu! Baietii lui Niculescu pot decide campioana!

Bă, băiatule, bă, uite, bă, ce final nebun de campionat și la noi! Zici că suntem în Anglia. Avrm trei echipe cu șanse la titlu înainte de ultima rundă! Bă, numai un super-înfocat stelist ca tine mai poate să creadă că Steluța mai poate să ajungă campioană, răspunde un dinamovist. Lasă, băăă, că iar v-am tras-o! La fel ca în tur, tot voi ați deschis scoru’, da’ tot noi am bătut.

Destoinicii candidati si mesajele lor erectorale

Mare fâs și campania asta. Nu tu o bătaie între echipele de lipitori de afișe, ca pe vremuri, nu tu diversiuni cu mesaje de-ale lui Ovidiu Ciuhandu băgate în gura lui Gheorghe, nu tu un scuipat… Nici măcar banalele supărări pentru locurile de pe panourile de afișaj, să simțim că trăim o campanie electorală tumultoasă. În locul sării și piperului ce avem?

„Chilotarul” Samartinean, „demis” printr-un e-mail oficial al aeroportului!

Vineri dimineața, pe adresele de e-mail ale ziariștilor timișoreni a fost trimisă o invitație la o conferință de presă extraordinară la Aeroportul Internațional. Invitația a fost trimisă de pe o adresă de pe domeniul oficial .aerotim. Informația legată de demisia directorului Cornel Sămărtinean a fost însă dezmințită în doar câteva minute.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara: str. Livezilor, Tibrului, Agricultorilor, Călimănești, Mircea cel Bătrân (p), Rudăria, O.Balea, Tazlău, Călimănești, Ciocârliei (p), Pelinului, Th. Aman, G. Stephenson, Rarău, A. Donici, Anvers, Homorod, Cireșului (p), C. A. Rosetti (p), Ciocârliei (p), Madona (p), Nou Proiectată, orele 9 – 15; SP

Geo, primul caine-ghid pentru nevazatori din Romania

Geo este primul câine-ghid instruit special pentru ghidarea nevăzătorilor, din cei 1.500 de câini-ghid donați de un centrul italian de pregătire. Patrupedul se antrenează, în această perioadă, în Italia, împreună cu stăpânul lui, un profesor de la Liceul special „Iris ”din Timișoara. Labradorul de aproape doi ani a fost crescut în așa fel încât să devină ajutorul tânărului său stăpân.

Top