Stirile din ziua: 16 mai 2012

Nea Jean nemuritorul

În timp ce șefi și șefuleți din primărie se gândeau la zile grele, astfel că, încet-încet, își fac bagajele, unii cu gândul la pensionare, alții să-și facă un CV mai aspectuos, secretarul Ioan Cojocari se distra copios. Cel puțin în aparență, fiindcă s-ar putea să nu fi fost chiar râsul său. Că altfel nu se milogea pe lângă primarul Ciuhandu să nu renunțe la candidatură. Și totuși, ca să demonstreze că n-are nicio problemă, s-a dus la plajă în Cipru, de unde trimitea bezele la toată lumea.

Bilete ieftine de avion de la Wizz

Dacă vreți să călătoriți cel mai ieftin în Europa, e momentul să vă cumpărați bilete de avion. Wizz Air sărbătoreşte a opta aniversare prin cea mai mare promoţie: opt milioane de locuri la 80% din tariful afişat pe pagina de web.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – Str. Intrarea Lungă nr. 4, sc. B, Calea Aradului (p), orele 9 – 15, Calea Torontalului (p), Calea Aradului (p), orele 9 – 12 și 12 – 15; Moșnița Veche (p), Chișoda (p), orele 9 – 15; Gherman (p), orele 8

Top