Stirile din ziua: 30 mai 2012

Iancu isi bate joc de copiii Timisoarei si antrenorii lor

Poli Timişoara a obţinut, în ultimii ani, cele mai bune rezultate la nivelul copiilor şi juniorilor. Antrenorii din cadrul Centrului de Copii şi Juniori ai Politehnicii au făcut adevărate minuni la grupele lor, reuşind să se impună, la nivel naţional, în faţa unor centre tradiţionale. Ei nu au văzut niciun ban în ultima jumătate de an.

7.000 de euro pentru Liceul de Arta

Pentru a strânge banii necesari plății utilităților și chiriei de la Liceul de Arte, elevii și profesorii au organizat o licitație. Au fost scoase la vânzare lucrări donate atât de foști absolvenți, cât și de cunoscuți pictori sau graficieni din România. Școala are nevoie de 180.000 lei.

Orza „pedaleaza” spre primarie pe investitiile lui Ciuhandu / FOTO

Teoretic, PNȚCD, partid mic și fără posibilități financiare, nu prea are de unde să-i asigure lui Adrian Orza, candidat la Primăria Timişoara, o campanie susținută. Practic, grație sprijinului neprecupețit al lui Gheorghe Ciuhandu, „tatăl politic” al lui Orza, actualul viceprimar a avut la dispoziție câteva milioane de milioane de euro. Acesta este costul diverselor obiective de interes public inaugurate exact în timpul campaniei.

Mihai Maniutiu monteaza pe scena Nationalului

Teatrul Național Timișoara lansează un nou proiect în cadrul programului „Universalis”. În această perioadă, la TNT au început repetiţiile la spectacolul „Viaţa e vis”, de Pedro Calderón de la Barca, direcţia de scenă a noii producţii fiind semnată de regizorul Mihai Măniuţiu.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electric după cum urmează: Timişoara – str. A. Demetriade, Stuparilor, Foișor, Albinelor, Olanda, Koch, Băncii, Pomiculturii (p), C. Davilla, I. Roată, I. Velceanu, Molidului, Piața Athena, N. Copernic, Frigului, Pisa, Albinelor, I. I. de la Brad (p), Stuparilor, Strugurilor, orele 9 – 15; Grabaț (p), Sânnicolau Mare

Top