Stirile din ziua: 20 mai 2012

Adrian Orza, primarul noptii

Mare bucurie mare, zilele trecute, prin primărie, sediul PNȚCD, atârnători de bugetul municipalității, cojocari, ciupi, junii, chișculiți, Cruzeiros, Drufec, Rosign etc. Bucurie la care s-a prins, după ora 10 sau 11, când a ajuns la lucru, și viceprimarul Adrian Orza. Noaptea, hora veseliei a continuat prin cluburile din oraș.

Marin Popescu va fi demis din functie

Zilele lui Marin Popescu la conducerea Inspectoratului Școlar Timiș sunt numărate. La patru zile după ce ministrul delegat pentru Administrație i-a cerut acestuia să se suspende din funcție în timpul campaniei electorale, Liviu Pop, ministrul interimar al Educaţiei, a anunțat că-i va demite pe inspectorii şcolari aflați pe listele de alegeri.

Judecarea divortului in sedinta secreta

Faptul că la judecarea unei cereri de divorț pot fi scoase la lumină anumite împrejurări din viața intimă a părților litigante, care ulterior astfel făcute publice ar putea leza imaginea acestora, respectiv ar putea îngreuna administrarea dovezilor, a determinat legiuitorul să prevadă posibilitatea judecării unor astfel de procese în camera de consiliu, în ședință secretă.

Top