Stirile din ziua: 23 mai 2012

Marian Iancu a refuzat Timisoarei o super echipa!

După principiul „eu te-am făcut, eu te omor”, Marian Iancu a distrus cea mai talentată echipă pe care o putea alinia în prezent Poli Timişoara. Dacă jucătorii nu plecau care pe unde, Poli ar fi avut în loc fotbaliști care, în prezent, evoluează la echipe importante din Europa sau din campionatul intern, dar şi în naţionala României.

Democratia capului in gura

Dacă de la PSD și PD-L, frați de sânge întru FSN, nu te puteai aștepta să aibă dureri de burtă în momente în care democrația este ușor (sau mai tare) violată, de la PNL mai aveai ceva speranțe. Fie și pentru faptul că a rămas singurul partid de pe scena politică românească cu un exercițiu democratic mai vechi de un secol, chiar un secol și jumătate.

USL, acest Tolea Ciumac al democratiei romanesti

Jeleam recent pe umărul democrației după ce premierul Victor Ponta făcea tot ce este uman posibil și legislativ probabil ca scorul electoral al USL să nu fie de numai 60%, ci să salte el cu poftă de viață cam pe la 80% din totalul parlamentarilor emanați din alegerile generale ce vor avea loc în toamnă. Nu s-ar mai sătura omul ăsta de procente!

Casele de pana la 60.000 de euro, o raritate

Înainte de declanşarea crizei, 100.000 de euro reprezenta un buget modest pentru achiziţia unei case în București sau într-unul dintre marile oraşe ale ţării. Patru ani ani mai târziu, vânzătorii încearcă să se încadreze în pragul de 60.000 de euro impus de programul „Prima Casă”.

Citiri de regularizare la E.ON

E.ON desfășoară, în perioada 26-31 mai, o campanie de actualizare a indexului contoarelor de gaz ale clienților săi. Ca urmare a acestei campanii, toate facturile din luna iunie vor conţine o componentă de regularizare a consumului de gaze naturale.

Top