Stirile din ziua: 28 mai 2012

Site-ul PD-L Timis, posibil domeniu porno!

Site-ul www.pdltimis.ro a fost foarte aproape să devină site cu filme pentru adulți. Domeniul a intrat în posesia unei persoane care a încercat să facă o mică avere de pe urma acestuia, și asta în plină campanie electorală. Diferendul se va rezolva, cel mai probabil, în instanță.

Largirea pasajelor Jiul si Popa Sapca – proiecte concrete ale candidatului USL la Primaria Timisoara, Nicolae Robu / VIDEO

Nicolae Robu a identificat soluții concrete pentru fluidizarea traficului în două zone extrem de aglomerate ale Timișoarei. Candidatul USL la primăria capitalei Banatului a obținut și sprijinul Ministerului Transportului pentru a-și putea pune în practică ambițioasele proiecte.

Ultima magarie

În mai toate sondajele de opinie care tratează mulțumirile și dezamăgirile timișoreanului față de administrația Ciuhandu, subiectul modernizării parcurilor apare indiscutabil la capitolul plusuri. Dacă nu luăm în calcul raportul calitate preț și admitem că trebuie să le pice și lor câte ceva dacă vrem să ne facă și nouă vreo bucurie, păi atunci hai să recunoaștem că parcurile din Timișoara arată mai dichisite în ultimii ani, „perla coroanei” urmând să fie oferită festiv publicului chiar de către candidatul Adrian Orza, înainte de alegeri, sub numele de Parcul Copiilor.

Am ratat definitiv „trenul” POSDRU?

Aşa cum spuneam în articolul de săptămâna trecută, pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul perioadei de programare 2007-2013, ne creşte interesul în cheltuirea banilor europeni nerambursabili, dar, din păcate, ori aceştia nu prea mai sunt ori, şi mai rău, nu ni se mai dau, din diverse motive. Ba mai mult, se pare că această problemă nu preocupă şi pe şefii din fruntea ministerelor sau a instituţiilor responsabile de managementul acestor fonduri.

„Eu spun adevarul, timisorenii trebuie sa-l cunoasca”

Grigore Trif, candidatul PRM la Primăria Timișoara, nu se teme de nimic și de nimeni. Cea mai mare dorință a sa e să aibă o confruntare televizată cu Adrian Orza, pe care îl așteaptă la dezbatere chiar și însoțit de „tătucul politic” Gheorghe Ciuhandu. Trif are și o soluție pentru salvarea lui Poli, dar știe și ce-i lipsește Timișoarei pentru a fi orașul „cel mai cel”.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Cenad (p), orele 9 – 15; Rovenița Mare (p), orele 8 – 16; Lugoj (Spl. 1 Decembrie 1918 bl. 31 – 37, 39, str. Timișorii nr.75), Bodo, Hezeriș, orele 9 – 18.

Top