Stirile din ziua: 8 mai 2012

Ponta a schimbat prefectii!

Premierul Victor Ponta a schimbat, marți după-amiază, toți prefecții și subprefecții. Decizia a fost luată în prima ședință de guvern de după învestirea executivului. Măsura a fost anunțată, de altfel, de Ponta săptămâna trecută.

Pietarul sef Stefan si-a descoperit afinitati liberale

Numai în pielea directorilor de la regiile aflate sub egida Consiliului Local Timişoara şi primăriei din oraşul de pe Bega să nu fi! Imediat cum a început să bată vântul schimbărilor prin instituţia păstorită de 16 ani de Gheorghe Ciuhandu, mai mulţi directori şi directoraşi au luat drumul PNL şi PSD, cele două partide cu greutate din USL, cu adeziunile în mână.

Inaltul si ipocritul functionar public

USL poate să-și pună prefect în județele patriei pe cine vrea bicepsul liberal ori tricepsul socialist. Poate pune un ficus sau chiar un cactus, în lipsă de altceva. La urma urmelor, e și firesc să fie așa. Cum să pleci tu la guvernare cu prefectul pus de dușman? Cum să te lupți tu, formațiune la putere, cu vreun primar de la opoziție dacă nu ai pârghia prefecturală la mână? Sau cine să-ți care ție geanta de președinte de consiliu județean, dacă nu prefectul tău preferat?

Liga I nu-i pentru catei

Ba, da’ ce tot ai, bă, băiatule, cu Dinamo? Ce ţi-au făcut ăştia, bă, de te eşti aşa de înverşunat împotriva lor? Ce, bă, dinamoviştii nu e şi ei oameni? Ba da, bă, e, şi să fie sănătoşi şi să le meargă bine, da’ nu la fotbal, că au furat destul. Şi înainte, şi după ’89. Ştiţi bancu’ cu ăla care se duce la bibliotecă şi cere cartea cu Dinamo în Liga Campionilor, mă întreabă zilele trecute un prieten.

Top