Stirile din ziua: 11 mai 2012

Ostaficiuc si-a adus cravata cu ghinion la plimbarea cu Blaga

Prima zi oficială de campanie electorală pentru alegerile locale l-a adus la Timișoara pe Vasile Blaga. Acesta s-a plimbat prin centrul orașului alături de Constantin Ostaficiuc și Gheorghe Nodiți, a stat la poze și a plecat. Ostaficiuc a afișat un accesoriu care n-a prea purtat noroc celui la a cărui lansare fusese văzut anterior.

Dacă le caram ghetele lu Falcao si Llorente, o sa ajungem si noi ca ei, fotbalisti?

Bă, băiatule, ai văzut, bă, ce circ la Cluj? Ce circ, mă, cu elefanți, cu maimuțe? Aproape… Bă, tu n-ai văzut meciu’? Hai, bă, că am reușit să ne mai facem încă o dată de râs în lume… Păi? Păi n-ai văzut și tu? Cadu s-a dus să dea… dedicație la galeria lu’ „U“ după ce a dat gol din penalty… Bornescu, după ce a luat gol, era nervos inclusiv pe bara porții de care s-a lovit mingea înainte să intre în poartă…

Lui Mircea Bacala i-au priit trei ani de prefectura

În perioada în care a exercitat funcția de prefect – deși gurile rele spun că a fost doar un paravan pentru adevărații prefecți, Constantin Ostaficiuc și Alin Popoiviciu – lui Mircea Băcală i-au crescut o casă în Timișoara, plus un teren intravilan. Nu-i mult, dar nici puțin, având în vedere că s-a întâmplat în plină criză economică.

Adrian Orza n-a mancat usturoi

Și eu să fiu candidat la Primăria Timișoara, să am de recuperat o grămadă de procente după ce Gheorghe Ciuhandu mi-a transmis tardiv ștafeta electorală, Adrian Orza să mă cheme care va să zică și să observ că în Complexul Studențesc primăvara aceasta s-a înregistrat un plus de 2.000 de vize de flotant, da, bineînțeles, în această situație, și eu aș zice că ceva pute la mijloc.

Top