Stirile din ziua: 13 mai 2012

Punct final la Festivalul European al Spectacolului

Ediția 2012 a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești s-a încheiat duminică seară. Au fost nouă zile pline de spectacol, de evenimente și de emoții care vor rămâne deopotrivă în memoria publicului, a organizatorilor și a artiștilor. Tot duminică seara au fost decernate premiile.

Trif a pus gand rau Telparkului si Politiei Locale

Plecat într-o cursă imposibilă pentru câştigarea Primăriei Timişoara, liderul PRM Timiş, Grigore Trif, face primele promisiuni. Acestea se referă la desființarea mult hulitului Telpark și restructurarea Poliţiei Locale. Preşedintele PRM este sigur că în scurt timp va rezolva şi problema deficitului de locuri în creşe şi grădiniţe.

„Burlacul” Barboni a facut echipa cu internationalul Pintili!

„Burlacul” Sergiu Barboni a fost fotbalist de performanţă la o echipă în care toţi jucătorii erau… burlaci. Șase ani mai târziu, fostul fotbalist a ajuns burlac de lux, pentru care se bat mai multe femei într-un show difuzat pe un post central. La fel ca toţi jucătorii lui Auxerre Lugoj, Cosmin Petruescu, antrenorul echipei, era celibatar.

Societatea Timisoara il vrea schimbat pe Mang

Societatea Timișoara îi cere public premierului Victor Ponta să-l demită din funcție pe ministrul Educației, Ioan Mang. Acesta este acuzat de plagiat, existând confirmate chiar de autorii lucrărilor copiate. Membrii Societății Timișoara susțin că menținerea în funcție a lui Mang nu poate garanta corectitudinea examenului de bacalaureat.

Intoarcerea PSD, e vremea interlopilor

„Procurorii care l-au anchetat pe Adrian Năstase ar trebui arestați!”, proclama Titus Corlățean, cu puține zile înainte de-a fi învestit în scaunul de ministru al Justiției. Mesajul clar, fără dubii, al ministrului a fost corect recepționat la Timișoara. Astfel, liderul interlop Lucian Torj, fost consilier PSD în comuna Biled, a fost achitat de judecătorii timișoreni.

Tatuajele, remediu impotriva inertiei / FOTO

În urmă cu un deceniu, niciun om „onorabil” nu și-ar fi făcut vreun tatuaj. Sau, dacă totuși îl avea, îl ținea ascuns, pentru că nu dădea bine. În prezent, numărul celor care au ales să-și tatueze pielea este tot mai mare. Artiștii tatuatori și psihologii au ajuns la aceeași concluzie în privința motivelor pentru care românii iau cu asalt saloanele de specialitate.

Top