Stirile din ziua: 21 mai 2012

Finantare elvetiana pentru ONG-uri romanesti

Pe măsură ce ne apropiem de finalul perioadei de programare 2007-2013, creşte şi interesul vizavi de gradul de absorbţie al fondurilor nerambursabile, dar, din păcate, se resimte scăderea numărului de apeluri de proiecte noi lansate. Motivele sunt diverse. Cert este că suntem codaşi prin excelenţă la capitolul de atragere de fonduri europene. Şi ne-am „trezit” destul de târziu, pentru că nu prea mai avem ce face. Noroc că mai sunt şi alţii, în afară de UE, care ne întind o mână de ajutor.

Nodiţi nu se retrage si se ia de „faraonul” Robu

Cu o campanie electorală puțin spus discretă, Gheorghe Nodiţi, candidatul PD-L la Primăria Timişoara, strigă în gura mare că nu se retrage din cursă. Şi joacă totul pe cartea atacului. Se ia de campania „faraonică” a senatorului liberal Nicolae Robu, candidatul USL la funcţia de edil al capiatalei Banatului. Liberalii îi bat obrazul.

„Raducanu vrea sa sparga clanul sau clanurile si acum”

Acum patru ani, candida, din partea PSD, la Primăria Timișoara, cu intenția de-a „sparge clanul”. În 2012 candidează din „respect pentru Timișoara”, dar clanurile tot nu le-a uitat. Se numește Ion Răducanu și se va bate pentru scaunul de primar din partea unui partid mai mic, așa cum e UNPR.

Top