Marian Iancu se razbuna pe suporterii lui ASU Poli

Marian Iancu le fură visul suporterilor lui Poli Timişoara şi le ia dreptul de a folosi denumirea şi culorile echipei cu care se identifică. Site-ul www.debanat.ro a anunţat, în premieră, că Iancu le va da o palmă suporterilor care au avut „tupeul” să se declare nemulţumiţi de noua construcţie fotbalistică pusă la cale de autorităţile locale şi judeţene.

Fostul presupus finanţator al echipei bănăţene, individul care a încasat de la administraţiile Ciuhandu şi Ostaficiuc peste 10 milioane de euro, a luat decizia de a le interzice celor de la ASU Politehnica să evolueze sub această denumire în campionatul judeţean.

Decizia lui Marian Iancu are darul de a crea o distanţă şi mai mare între suporterii lui Poli şi ACS Politehnica, proiectul fotbalistic gândit de actuala putere locală, cu care aceştia nu sunt de acord. Practic, ACS Recaş, actuala denumire a echipei care va urma să se numească ACS Politehnica, va fi o echipă fără suporteri, aceştia alegând să meargă cu echipa interzisă de Iancu în campionatul judeţean.

Într-un material apărut pe prosport.ro, Marian Iancu spunea că suporterii din Peluza Sud şi Druckeria sunt principalii vinovaţi pentru dezastrul creat în ultima vreme în fotbalul local. Aşa cum ne-a obişnuit, Iancu nu îşi asumă nici o vină. Suspectă este şi tăcerea lui Nicolae Robu şi Titu Bojin, cei doi fiind cei mai îndreptăţiţi să sară în ajutorul suporterilor timişoreni, care au avut „tupeul” să pună pe picioare o echipă care numără deja peste 200 de membri cotizanţi, în timp ce proiectul ACS Politehnica Timişoara avansează cu viteza melcului.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Cristi Brancovan a spus: (august 8th, 2012 at 11:10 )

Iancu e incredibil de prost. El cauta sa „desfiinteze” o echipa care nu este a suporterilor ci doar e sprijinita si incurajata de suporteri. Echipa nici nu are personalitate juridica proprie ci functioneaza direct in cadrul Universitatii Politehnica. Evident nu are nicio sansa pentru ca echipa Universitatii Politehnica din liga a 5a nu pretinde ca ar continua activitatea nimanui (cum a facut Iancu din 2005 de a fost nevoit sa-si modifice si numele). Universitatea a infiintat in 1921 o echipa care dupa 1992 a ajuns pe diverse maini, dar aceasta echipa infiintata prin 2006 nu pretinde ca ar continua activitatea nimanui… nici a lui FC Timisoara, nici a lui ASFC Poli. Iancu moare de ciuda ca nu suntem alaturi de el in proiectul „ACS Poli” pe care-l controleaza din umbra. Asocierea asta nu face deloc cinste reprezentantului autoritatilor locale pe care-l venereaza Iancu. Ma rog, fiecare isi construieste cum doreste propria imagine… nu pot sa-i dau eu sfaturi domnului Robu.

Cristi Brancovan a spus: (august 8th, 2012 at 11:14 )

Iancu e incredibil de prost. El cauta sa „desfiinteze” o echipa care nu este a suporterilor ci doar e sprijinita si incurajata de suporteri. Echipa nici nu are personalitate juridica proprie ci functioneaza direct in cadrul Universitatii Po
litehnica. Evident nu are nicio sansa pentru ca echipa Universitatii Politehnica din liga a 5a nu pretinde ca ar continua activitatea nimanui (cum a facut Iancu din 2005 de a fost nevoit sa-si modifice si numele). Universitatea a infiintat in 1921 o echipa care dupa 1992 a ajuns pe diverse maini, dar aceasta echipa infiintata prin 2006 nu pretinde ca ar continua activitatea nimanui… nici a lui FC Timisoara, nici a lui ASFC Poli. Iancu moare de ciuda ca nu suntem alaturi de el in proiectul „ACS Poli” pe care-l controleaza din umbra. Asocierea asta nu face deloc cinste reprezentantului autoritatilor locale pe care-l venereaza Iancu. Ma rog, fiecare isi construieste cum doreste propria imagine… nu pot sa-i dau eu sfaturi domnului Robu

drukeria-membriidepartid a spus: (august 8th, 2012 at 11:19 )

ce tot o ardeti cu ss echipa suporterilor? de unde pana unde echipa suporterilor?! poate echipa membrilor de partid si a consilierilor dukeri, care au votat imporiva salvarii licentei si al lotuluii de jucatori! … si inca ceva:pe banii cui se refac fatadele cladirilor istorice mazgalite de drukeri de partid?

@Cristi Brancovan a spus: (august 8th, 2012 at 11:47 )

sa speram ca suporterii nu vor face un mic blat cu danut lata de la ajf. ar fi acelasi lucru ca in cazul recasului care face blat cu frf.

NOUA POLI a spus: (august 8th, 2012 at 12:20 )

Ca sa aflati si voi,D’LOR ZIARISTI : ACS RECAS NU E POLITEHNICA, CI ESTE ACS POLI !!!!!

AJFS TIMIS a spus: (august 8th, 2012 at 12:22 )

Toate echipele Politehnicii Timisoara, (inclusiv handbal-baieti din divizia A) joaca pe CIS-ul Universitatii Timisoara!

AJFS TIMIS a spus: (august 8th, 2012 at 12:25 )

Toate echipele Politehnicii Timisoara(inclusiv handbal baieti divizia A), joaca pe CIS-ul Universitatii Timisoara!!! Inst.Politehnic Tms NU ARE CIS SPORTI !!!…………………………….IANCU STIE !!! VOI DE CE NU STITI ?

BLAT cu LATA a spus: (august 8th, 2012 at 12:30 )

BLATUL cu LATA s-a facut! Lata a acceptat COMPROMISUL, desi el stie ca Inst.Politehnic nu are CIS si il foloseste pe cel al Universitatii Tms. Ghinionul lor este CA SI IANCU STIE ASTA!

BLAT cu IPT a spus: (august 8th, 2012 at 12:32 )

UN BLAT ORDINAR s-a facut si cu Inst.Politehnic! Cine si in ce CALITATE si-a dat acceptul ca o asociatie „drukeria” CARE NU ARE NIMIC IN COMUN CU Inst.Politehnic si cu studentii sa se ocupe de o sectie a acestui institut?

BLAT cu PRIMARIA TIMISOARA !!!!! a spus: (august 8th, 2012 at 12:36 )

Cel mai MARE BLAT s-a facut cu Primaria Tms. care aloca BANI PUBLICI unei echipe de nivel judetean!!!!!!!!!!!!!! De ce, pt, ca A PROMOVAT in JUDET???????????????????? Pai Timba Timisoara, la baschet, a PROMOVAT IN DIVIZIA A(prima liga nationala…) si NU A PRIMIT NICI UN BAN DE LA PRIMARIE!

Cristi Brancovan a spus: (august 8th, 2012 at 12:36 )

Noi nu facem blat nici cu Danut Lata, nici cu Marian Iancu sau fratii Cristescu 😉

Repet….echipa este a Universitatii Politehnica noi doar o sprijinim cu ce putem si o incurajam.

BLAT cu LATA a spus: (august 8th, 2012 at 12:38 )

Lata stie ca Inst. Politehnic NU ARE CIS si foloseste CIS-ul Universitatii! Si a acceptat!

BLAT cu IPT a spus: (august 8th, 2012 at 12:40 )

Cine de la IPT si-a dat acceptul, ca o asociatie(drukeria), care nu are nimic in comun cu IPT-ul si nici cu studentii sa conduca o sectie? Oare exista acordul SENATULUI?

Roxy a spus: (august 8th, 2012 at 13:02 )

Asa cum numele “POLI” si “TIMISOARA” nu pot fi inregistrate ca “marca inregistrata”,se pot face sute de echipe cu numele de POLI TIMISOARA…EX: Poli 2012 Timisoara,Poli Suporter Timisoara si multe alte exemple.Asa ca nu va mai bateti capul. Hai Timisoara

BLAT cu LATA a spus: (august 8th, 2012 at 13:09 )

Lata stie ca IPT nu are CIS, dar a facut BLAT cu drukeria!

ELEFANTUL?!? a spus: (august 8th, 2012 at 13:10 )

Daca Iancu e elefantul, drukeria sunt purecii !

fruncea... a spus: (august 8th, 2012 at 13:24 )

…trup si suflet langa MARIAN.

Radu Victor a spus: (august 8th, 2012 at 13:52 )

Acesti suporteri defilau si strigau: „Poli suntem noi” si cereau de la Zambon sa fie date palmaresul si culorile lui Iancu. Cat de prosti erau.

Cristi Brancovan a spus: (august 8th, 2012 at 15:53 )

Ca sa ne intelgem, absolut din statutul juridic al echipei din liga a 5 -a nu s-a schimbat odata cu initiativa suporterilor de a se alatura. Robu si Staicu mor de ciuda si cu toate ca au condus pana de curand inclusiv aceasta echipa de liga a5a sunt decisi acum sa o desfiinteze folosindu-se de Iancu. Precizez -aceasta echipa nu beneficiaza de niciun fel de ban de la bugetul local sau judetean.

Daca ne jucam de-a desfiintatul atunci nici noi nu o sa stam indiferenti….nu mai dureaza mult pana se sparge USL-ul….

Roxy a spus: (august 8th, 2012 at 18:24 )

Bravo Cristi….ACS POLI-RECAS,oare are vreun viitor.Mult tam tam si nici n-a inceput campionatul.Dar cand v-a incepe atunci sa vedeti.Mai bine investim 20 de lei si avem placerea de a ne bucura cu Poli a noastra din liga a 5-a,indiferent daca v-a avea sau nu performanta.Asa se v-a investi 4 mil tot din buzunarele timisorenilor si performanta zero.Si vorba lui Cristi,se v-a sparge si USL-ul si ma tem ca ASC POLI-RECAS,v-a fi lasata balta si din pacate la mila lui Iancu.Tot respetul pentru suporterii lui POLI din liga a 5-a,care cu cateva mii de lei au reusit sa rezolve problema echipamentului.ACS POLI-RECAS v-a sta mult si bine la mila lui Iancu. „De jos…cu capul sus”….HAI TIMISOARA

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO

Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara

Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO

UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO
Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Top