Gheorghe Chivorchian pune mana pe cei mai talentati juniori de la ACS Poli

Fostul mahăr de la Poli a urmărit îndeaproape activitatea din cadrul grupelor de copii şi juniori încă de pe vremea când era la Timişoara. Gheorghe Chivorchian profită din greu de debandada de la grupele de copii şi juniori moştenite de ACS Poli de la Marian Iancu şi „fură”, unul câte unul, cei mai talentaţi juniori.

Gelu Velici a fost primul talent produs de centrul de copii şi juniori timişorean pe care Chivorchian l-a convins să-l urmeze la Piatra Neamţ. Ochiul lui Chivorchian nu s-a înşelat în privinţa jucătorului impresariat de Ioan Timofte, Velici devenind, la nici 20 de ani, jucător de bază la Ceahlăul. Cel mai talentat jucător al generaţiei 92’ de la juniorii lui Poli a şi înscris un gol de efect în ultima etapă a Ligii I pentru noua sa echipă. Aandrei Dăruială a fost coleg de generaţie cu Velici şi ar putea redeveni colegi la Ceahlăul, după ce fundaşul nu a fost mulţumit de oferta primită de la ACS Poli.

Gheorghe Chivorchian nu s-a oprit aici. Fosta mână dreaptă a lui Marian Iancu i-a mai dus la Piatra Neamţ, tot de la juniorii lui ACS Poli, şi pe fraţii Daniel şi Florin Crăciunesc, doi mijlocaşi foarte talentaţi. Aceiaşi soartă ar putea să o aibă şi Bogdan Pleşcan, Denis Radosav şi Dan Constantinescu. Cei trei juniori mai au însă oferte şi de la Sportul Studenţesc, Viitorul Constanţa sau Dinamo Bucureşti, ultima dintre echipe convingându-l să evolueze în capitală şi pe Dorinel Rotariu, cel care este considerat cel mai talentat junior al Timişoarei ultimului deceniu.

Dezastru la grupele de juniori născuţi în 1994 şi 1995

Toţi juniorii amintiţi sunt născuţi în 1994 sau 1995, juniori cu care ACS Poli ar trebui să evolueze în campionatul republican. Pe lângă juniorii amintiţi care au rupt orice legătură cu ACS Poli se mai poate vorbi şi despre alţi cinci juniori, printre aceştia numărându-se şi fundaşii Kiss şi Stoica, decişi să aştepte oferte din partea altor echipe. Cristi Contescu, antrenorul care se ocupă de echipa formată din juniorii născuţi în 1994 şi 1995 are reale probleme în ceea ce priveşte formarea unui lot cu care să participe în sezonul care va începe luna aceasta.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

boika a spus: (septembrie 6th, 2012 at 20:17 )

este inadmisibil ca la o echipa tinuta din bani publici copiii din orasul respectiv sa fie tratati ca ultimii oameni. la fel si parintii lor, adica cei care platesc taxe si impozite din care la primarie iar din acei bani e sustinuta echipa asta. aceasta echipa isi va castiga mai repede antipatii decat simpatizanti. nu va bateti joc de copiii astia, nimeni nu va da niciun drept.

EU-GENIU a spus: (septembrie 6th, 2012 at 21:16 )

Mă bucur că și voi de șla debanat faceți front comun cu sporttim și redați cetățenilor amănunte despre nimicniciile pe care le fac alde Rosenblum, Mușat, Staicu în frunte cu primarul Robu și toți trepădușii de lângă el. Oare până când!?

@eu-GENIU a spus: (septembrie 6th, 2012 at 21:53 )

Pana maine, ca sambata incepe camp. de juniori! Mai documenteaza-te baiete si abia dupe aceea racneste!

vest a spus: (septembrie 6th, 2012 at 22:14 )

la prima vedere este un articol in care se vrea a se arata ca nu se are grije de talentele locale.dar ar trebui sa mergeti mai in amanunt si sa dati informatile corecte pina la capat.acesti copii apartin lui marian iancu,ca sa semneze cu actuala poli cesti copii si parintii sau impresarii lor cer niste sume care nu reprezinta valoarea lor la ora actuala.toti vor mii de euro pe luna,ei vrind sa cistige la 16-17 ani cit un fotbalist de liga 1. am si eu o intrebare: ce suma de bani ati da acesor tineri lunar sa joace ?

debanat.ro a spus: (septembrie 6th, 2012 at 22:41 )

Nu-i bai, Druckeria e de vina.
Robu a muncit enorm timp de 2 luni sa faca echipa, apreciati-l cum se cuvine.
Ce mare pierdere ca ne pleaca copiii? Sustineti ACS si ciocul mic.

ovidiu a spus: (septembrie 6th, 2012 at 23:49 )

Ar trebui macar pe viitor in contractele juniorilor sa apara o clauza prin care Timisoara sa aibe prioritate la semnare. Nu poti sa investesti in copii, iar dupa aceea sa plece la alta echipa.

ovidiu a spus: (septembrie 7th, 2012 at 06:58 )

daca nu suntem in stare sa avem grija de copiii nostri ce rost mai are sa fie aruncati bani aiurea? neglijarea copiilor este practic o crima. mai grav e ca totul se intampla in cadrul unui club finatat din bani publici.

ioan a spus: (septembrie 7th, 2012 at 08:46 )

vina este a noastra, a aparintilor, pentru ca acceptam sa ne fie tratati in halul asta copiii. am vazut mai sus cateva mesaje care spun ca parintii au cerut bani. complet fals, dezinformare ordinara.

deBanat.ro a spus: (septembrie 7th, 2012 at 08:50 )

Fratilor, tot ceea ce se intampla face parte din acordul Robu – Iancu.Toti copiii care pleaca sunt adjudecati de Iancu.Pentru a putea fi platiti de primarie din bani publici ar trebui sa devina angajati ai institutiei la fel ca si jucatorii din liga a II-a caz in care Iancu si-ar pierde dreptul de proprietate asupra lor.La fel s-a intamplat si cu jucatorii de anul trecut care au fost nevoiti sa plece inainte de infiintarea ACS-ului pentru a putea fi vanduti de Marean.
Iancu si-a calculat pasii cu mult inainte ca noi oamenii de rand sa ne dam seama de intentiile sale.Animalul asta poate fi acuzat de foarte multe dar are o singura calitate (care nu creed ca ne incanta cu ceva) si anume NU e prost.

baciu a spus: (septembrie 7th, 2012 at 09:00 )

nu e vorba de niciun acord, daca e sa ma iau despre ce spun cei din conducere, care afirma ca juniorii sut ai acs-ului. spun ca nu mai au nicio treaba cu iancu. cel mai corect ar fi ca unul din cei 3454782564538742 de conducatori de la poli, toti platiti din bani publici, sa iasa public si sa spuna care este situatia centrului de copii si juniori.

EU-GENIU a spus: (septembrie 7th, 2012 at 09:16 )

Toți juniorii care joacă la ora actuală la ACS POLI au fost transferați de la FC TIMIȘOARA ( al lui Iancu), la ACS POLI, a lui Robu, Rosenblum, Mușat etc. pentru o periodaă de un an de zile. Juniorii cu contracte pe un an la echipa timișoreană primesc âte 180 lei de căciulă/lună. Asta pentru că nu este buget!? Sunt curios, întrucât nu este buget, oare Jidanul ce salar are de la POLI și ce salar are de la LPS și cât de compatibile sunt cele două funcții pe care le deține în același timp la două instituții bugetare. Cum își împarte timpul, iar cei de la ITM știu că trebuie să declari periodale de lucru la instutțiile unde actvezi, indiferent de forma de angajare. Ori, dacă – de exemplu Rosenblum semnează un act la ora 12, la LPS, iar altu la ceeși oră la Poli, nu poate fi în două locuri. Nici Inspectoratul de Ânvățământ nu este străin de asfel de proceduri, pentru că toți fac parte din clica de conducere a județului Timiș. Niște escroci!

dalila a spus: (septembrie 7th, 2012 at 10:09 )

toti sunt pe felie.isi impart functiile si banii.interesele sunt mai mari decat credem noi.au spus ca fac o echipa de timisoreni pentru timisoreni,dar vrajeala.acolo nu pot sa invarta banii fiindca nu isi pot lua si ei.asa au tot adus mortaciuni si prin acele transferuri sau intelegeri se descurca ei.iancu este foarte destept,noi suntem fraieri.il are si pe velcea care il informeaza despre tot si noi ne enervam…dar va veni oare cineva sa-l traga la raspundere si pe velcea?nu cred,am auzit ca ar fi trercut acum la alt partid.el isi vede interesul,dar cica a ramas aici pentru timisoara.a ramas ca nu la luat nimeni, la poli toti au plecat si doar el ramane-ca si-a lucrat si colegii-. toti stiu ce fel de om este,ca de antrenor hai sa o lasam moarta , sa nu mai dezvoltam subiectul.

angelo a spus: (septembrie 7th, 2012 at 10:39 )

aici vorbim de bani publici iar transparenta ar trebui sa fie la ea acasa. cred ca cei care dau bani la poli, primaria si cjt, ar trebui sa impuna cu orice pret aceasta transparenta. sau poate ca nu vor iar in cazul asta e foarte grav.

un fost polist a spus: (septembrie 7th, 2012 at 10:47 )

Tot au urlat marii conducatori ca fac echipa din localnici, banateni…dar daca ma uit bine la prima echipa din meciul cu uta….vad cam asa….in poarta strain, in linia de fund…3 straini si un moldovean, la mijloc…3 banateni si un oltean, in atac un banatean si un ungur..deci in total 4 banateni…misto…mai e o situatie cel putin ciudata…cand era antrenor dusan uhrin jr. fuchs facea parte din lotul primei echipe…si aveam echipa buna, nu ca acum…anul trecut velcea a avut un lot f valoros…dar din el facea parte si juca si Fuchs….acum cand lotul e mult sub cel de anul trecut, Fuchs a fost dat la flacara 2012…desi e acelasi jucator (il cunosc)….deci cand era echipa buna era nevoie de el…acum nu mai e..cel putin ciudat….velcea stie de ce….

un fost polist a spus: (septembrie 7th, 2012 at 10:50 )

stiti ce ar fi interesant?…cei din conducere sa afiseze pe site…salariile jucatorilor de la echipa….si apoi sa le comparam cu cele oferite juniorilor…astronomica suma de 180 lei pe luna…sa-si tina conducatorii pe fii lor cu 180 de lei pe luna!!!

badea a spus: (septembrie 7th, 2012 at 10:55 )

nu cred ca asta e problema. adica faptul ca juniorii primesc bani putini. pana la urma sunt juniori si nu cred ca e obligatoru sa fie platiti. si e normal ca cei de la echipa mare sa fie platiti mult mai bine. vorbim aici de oameni intoata firea, care isi castiga existenta din asta, adica din fotbal. eu as vrea sa stiu ce salarii au toti cei care fac parte din conducerea clubului. si cred ca asta vor si timisorenii, ca doar e vorba de banii lor. daca sunt transparenti cei de la acs poli, atunci fac oficiale sumele astea.

deBanat.ro a spus: (septembrie 7th, 2012 at 11:33 )

Bravo Dalila, asa stau lucrurile…din pacate

NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 13:29 )

CATRE TOTI LATRAII da la PARTIDE: dragilor v-ati facut „numarul”, v-ati luat banul , sau ciolanul, e in regula, s-a inteles ce vreti! Vreti numai timisoreni, dar cu care sa promovam, vreti numai juniori, dar cu care sa promovam, vreti echipe de juniori, dar sa nu fie de la Iancu, dar sa fie NUMAI siNUMAI si NUMAI din TIMISOARA, AICI NASCUTI, AICI EDUCATI<AICI ANTRENATI,AICI PLATITI ! E CLAR: ASTA VREA PARTIDELELE !

@NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 13:48 )

din cate vad, tu faci politica aici. si e lesne de inteles din ce parte vine mesajul tau. ar trebui sa sti si tu ca si daca vine dintr-o tabara politica vreun mesaj, are dreptul oricine sa-si exprime parerea la acest capitol mai ales ca vorbim despre bani publici. nu ti s-ar parea normal sa vedem cum si cu cat sunt platiti din banii nostri cei care fac parte din conducere? mie mi se pare normal sa fie asa. in caz contrar, timisoara nu e departe de congo, acolo unde era sa ne duca bombo, pritenul lui ponta si antonescu.

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 7th, 2012 at 15:18 )

@NOUA POLI: si dac ACSPoli ar fi cubul ideal la care nu ar exista probleme de rezolvat…. tot ar gasi ‘drukerii’ si politrucii ceva obiectii! … din toate dusmaniile si rautatile drukerilor si politrucilor ar trebui sa vedem si partea plina a paharului, in sensul ca, obsedati si plini de ura cum sant, reusesc sa depisteze tot felul de probleme, si odata ce acestea vor vi rezolvate clubul va deveni si mai puternic! .. deci ‘drukerii’ si ceilalti politrucii obsedati de ACS pana la urma au si ei o contributie in consolidarea acestui club!.. daca vrei sunt un fel de „lupi”, de „sanitari ai padurii”!;)

@drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 7th, 2012 at 15:26 )

ma impresionezi pe zi ce trece. unii dintre noi avem opinii, dar nu facem politica si nu suntem in vreun partid, dar tu ne bagi pe toti in aceiasi oala si ne faci politruci si mai stiu eu cum. iti doresc ca progeniturile tale sa aiba un tratament ca si copiii de la ACS poli. sa te vad atunci cum mai molfai rahatul. la felul in care prestezi e evident ca esti intr-*un partid, dar tu te iei de altii care poate nu sunt in vreun partid si nici nu au optiuni politice.

NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 16:37 )

PUTE A POLITICA PRECUM W.C.-ul GARII de NORD! Daca atat de sfasietor va chinuie grija de banii publici, trebuia sa incepeti cu juniorii de la LFS BANATUL care ,impreuna cu toata scola , sunt tinuti din bani publici si care cand termina scoala sunt „PLASATI” de directorul scolii(care SI EL E TOT DIN BANI PUBLICI…) dupa cum vrea muschiul lui!

NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 16:43 )

Nu are rost sa incep sa enumar iasasi vreo 20-30 din modalitatile unde se „topesc” bani publici,din cele cca. vreo 100 ! Dar voi, care nu sunteti partizani politici,ci numai „timisoreni onesti si ingrijorati” va legati numai si numai de ACS POLI ?!?

@NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 17:36 )

nu te contrazice nimeni in ce spui vizavi de smenurile facute si in alte parti. daca nu ma insel tot aici am citit despre ce ai spus cu lu lps banatul si cum sunt plasati juniorii. asta nu inseamna ca noi timisorenii nu avem voie sa ne intrebam ce se intampla cu banul public. daca ridic asemenea intrebari, ca simplu locuitor al acestui oras, inseamna ca sunt politruc sau mai stiu eu ce? sunt polist ca multi altii, aprob noua constructie, dar asta nu inseamna ca stau cu botul pe labe si accept orice magarie in cadrul acestui club. nu atata vreme cat vorbim de sustinere in proprtie de suta la suta din banii publici. si e normal ca fiecare leu din banii publici sa fie justificat si justificabil, asa cum ne spunea primarul orasului in timpul campaniei electorale. eu iti pot jura pe orice ca nu sunt politician, nu tin cu vreun partid anume si ma doare in basca de politica si de politicieni. tu imi poti spune acelasi lucru? daca da, putem discuta. in caz contrar, consider ca mi-am pierdut un minut si ceva pretios din viata mea cu un instigator nesimtit si marlan.

NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 18:14 )

Bineinteles ca fiecare poate sa-si spuna parerea despre orice! E chiar foarte bine! Suspect e doar faptul CA SUNT UNII, care tot timpul POSTEAZA NUMAI IMPOTRIVA LUI ACS POLI ?!? Nu zic ca nu au dreptul, CI DOAR CA FAC PE CINSTITII SI ONESTII SI SCANDALIZATII, dar numai despre acest subiect!!!!

@NOUA POLI a spus: (septembrie 7th, 2012 at 18:19 )

tot respectul pentru noua poli, dar asta nu inseamna ca proiectul nu trebuie sa fie transparent, doar e echipa timisorenilor, asa cum ni s-a spus de la bun inceput. eu sustin acest proiect, dar vreau sa vad ce se intampla cu banul public. ne referim strict la acest subiect pentru ca asta e subiectul discutat. hai poli sau noua poli, cum ii spui tu.

Caransebes a spus: (septembrie 7th, 2012 at 20:30 )

Daniel Florin Băran (n. 18 septembrie 1979) este un un jucător de fotbal român care joacă la clubul Rapid CFR Suceava. Evoluează pe postul de fundaș dreapta. Băran Florin Daniel a jucat de asemenea, pentru Bucovina Suceava

Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate.
tatăl şi unchiul fotbalistului de 20 de ani de la Manchester United,

nae catavencu a spus: (septembrie 7th, 2012 at 21:08 )

pt VEST,,:sigur nu esti neam cu,,jidanu,,caci cu 180ron pe luna sa joci fotbal tu+mata si sa vezi daca ati ajung???

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top