S-a stabilit: candidatul UNPR este Ion Raducanu

Telenovela candidaturii Mariei Barna pentru un nou mandat de deputat a luat sfârșit. Surse din cadul PSD spun că s-a stabilit cu certitudine că, pe Colegiul IV Timișoara, pentru Camera Deputaților va candida din partea USL chiar președintele UNPR Timiș, Ion Răducanu.

Inițial s-a spus că pe acest colegiu va candida traseista politică Maria Barna. Aceasta a fost aleasă pe listele PSD la alegerile din 2009, dar a dezertat la UNPR când acest partid s-a constituit pentru a intra la guvernare alături de PDL. O nouă candidatură a lui Barna a fost vehement contestată de lideri ai PSD Timiș, în mod special de Sorin Grindeanu, care a amenințat cu demisia din funcția de președinte al organizației municipale.

Foarte probabil, UNPR nu va mai primi un alt colegiu decât cel pe care va candida Răducanu. Acesta a fost membru PSD și chiar a candidat pentru acest partid la funcția de primar al Timișoarei. Omul de afaceri a fost exclus din PSD, după un conflict cu Ilie Sârbu, pe atunci președinte al PSD Timiș. Potrivit unor surse social-democrate, cei doi s-au împăcat zilele trecute.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

32 comentarii pentru acest articol

tim a spus: (septembrie 25th, 2012 at 17:58 )

Incredibil !!!!

Incredibil!

Eternul candidat. Omul asta nu are masura ridicolului? Candideaza peste tot si nu reuseste niciunde.I-am urmarit evolutia din ultimii ani, ii stiu sustinatorii olteanului……..

Jenant.:(

tim a spus: (septembrie 25th, 2012 at 18:01 )

Care este Colegiul IV ? Sper ca nu al meu, ca atunci ma jur ca votez cu PPDD.

Simi a spus: (septembrie 25th, 2012 at 18:12 )

nu pot sa cred ca Barna nu candidează, o sa fie impusă de la București!

Stefan @tim a spus: (septembrie 25th, 2012 at 18:46 )

Sunt convins ca l-ai urmarit ca si SRI-ul lui Base pe PDL-isti. Daca omul candideaza foarte bine, cu cat mai multa diversitate politica cu atat mai bine. Poti alege intre PPDD, PDL, UNPR, PNTCD, etc. … cel cu platforma cea mai solida sa convinga si sa castige.

Mihai a spus: (septembrie 25th, 2012 at 19:13 )

Colegiul IV e cel cu zonele Fabric,Modern si Lipovei. Raducanu probabil doar o sa-si continue temele din campania pentru locale. Mare tzeapa cu UNPR-ul asta, eu desi sustin USL-ul nu voi vota asa ceva. Sper ca macar la senat sa vina cu un candidat mai pe gustul meu.

gigi a spus: (septembrie 25th, 2012 at 19:55 )

Aici toti sunt filozofi, eu personal ma bucur ca acest om ma va reprezenta in urmatoarea legislatura. Acest om a facut ceva pe plan personal si profesional si avem nevoie de oameni ca el.
Sa improsti cu noroi fara sa cunosti omul e foarte usor si la indemana tuturor.

petre a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:00 )

Omul sfinteste locul. Chiar nu conteaza culoarea politica atata timp cat omul este capabil. Ma bucur ca sa hotarat sa candideze acest om pt un mandat in parlament . Tot ce stiu e ca e un om corect.
Pana la proba contrarie am sa-l votez sperand sa ne demonstreze in timp cat este de corect si capabil.

moise a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:06 )

Cea mai tare stire pe ziua de azi.
Raducanu continua cu aberanta lui cariera politica si ne arata cit de lipsit de coloana vertebrala este in realitate. Dupa ce l-a pupat in fund in public pe actualul prefect la meciul de lansare a echipei de baschet a lui fii-su, sa dus si la fundul lui Ilie, cel care l-a zburat din PSD si caruia i-a jurat razbunare. Ei bine asta da razbunare. Faza cu prefectul are legatura, pentru ca actualul prefect a fost, impreuna cu alti apropiati ai lui Raducanu, in grupul Brutus. Brutus, cel care in timp ce-l pupa pe Ion, lua cutitul intins de Ilie si il implinta in spatele lui Ionica. Pe linga prefect mai erau pe acolo si alte personaje, actuali consilieri locali si judeteni, oameni care s-au sters pe picioare cu Ion si pe care Ion ii pupa acum pe unde apuca. Nici nu vreau sa intru in amanunte legate de relatia Ion-Ilie. Se pare insa ca Ilie, fiind un securist mai mare decit Ion are inca cite ceva de spus. Si la ce are de spus securistul Ilie se supune securista Maria si securistul Ion. A se citi bine SECURISTII si nu SRI-istii. Astia sint toti din vechea garda care se razboieste acum in Romania la orice nivel si pe orice plan. Si cu orice arme. Asa ca n-ar trebui sa ne mire nimic. In ceea ce priveste succesul lui Ionica sint gata sa pariez ca nu va fi mai mare decit un rahat de musca pe geam. Pentru ca Ion este un zero. Barat. Iar succesele pe care le-a avut pina acum, atit in politica cit si in afaceri se datoreaza doar gradului sau din Securitate. Pentru neavizati sa nu uitam ca Ion a fost sef la Cooperatie inainte de Eveniment. Asa ca mai bine ne-ai lasa Ioane si ti-ai vedea de golf pina nu te faulteaza din nou Ilie de n-o sa mai ramina din tine nici rahat de analize.
Ura si la gara.

timisorean a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:16 )

….asta ca sa nu isi dea Grindeanu demisia? :))

jesus a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:25 )

De fapt sint tot eu, Moise, dar m-am gindit ca e mai interesat sa-mi schimb pseudonimul si sa mai scriu cite ceva dupa ce am vazut ce au postat mai sus gigi si petre. Acuma se prea poate ca gigi si petre sa fie niste ligai de-ai lui Ion, pusi de dinsul sa scrie chestii de bine. N-ar fi prima ora. Si nici ultima.
Gigi draga, mai bine filozof decit imbecil, ca tine. Bucura-te de viitorul politic al lui Ion si citeste previziunea mea de mai sus. Cunosc omul asa ca pot sa improsc cu noroi. Ceea ce a realizat Ion pe orice plan se datoreaza gradului sau de SECURIST. in concluzie esti un bou care vorbeste in necunostinta de cauza.
Petre, ai dreptate, omul sfinteste locul. Asta poate ai lins-o de la raspopitul Ilie.In ceea ce priveste capabilitatile lui Ion, poate vorbesti despre cit de bine joaca el golf. Si aici nu ma pronunt ca nu ma pricep si nici n-am fost cu el in Portugalia, destinatia sa favorita. Cit despre corectitudine, ai nimerit-o si pe asta de nu te vezi. Dar nu-i nimic, tu voteaza-l si dupa aceea mira-te ca tara merge de ripa atita timp cit ne conduc toate lichelele din Securitate. Desteptilor!

jesus a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:28 )

Grindeanu n-o sa-si dea nici o demisie. In cel mai bun caz va candida la Parlament, va cistiga si isi va pune un sugator la Primarie. Nu dam nume. Cine are urechi de auzit, sa auda.

Paul a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:28 )

Moise cum le sti tu pe toate esti si tu implicat cu securistii stai dracului in banca ta ca nu ai dupa ce sa bei apa lasa pe altii mai seriosi

jesus a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:33 )

Si inca ceva draguteilor. Atita timp cit nu va dati seama ca toata sarada asta cu politichia are nevoie de participarea publicului pentru a se sustine si a exista o sa fiti in continuare dusi de nas cu chestii gen partide politice, platforme program, candidati vesnici, traseisti politici s.am.d.
Atita vreme cit exista oameni ca gigi si petre si altii ca ei, noi, ca natie sintem pierduti.
Dar nu-i nimic. Vorba lui Patriciu in Kapitalism – in ultimii ani m-am amuzat copios.
Si stati sa vedeti ce urmeaza!

jesus a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:37 )

Nici nu sti cita drepatet ai dragul meu Paul. Le cam stiu pe toate, cel putin legat de subiectele astea. In ceea ce priveste legatura mea cu Securitatea, n-ai nimerit-o. Iar despre bautul apei, ai gafat din nou. Dar poate esti si tu un sugator de-al lui Ion. Sau poate nu numai. Or fi si Maria si Ilie pe lista ta. Si poate ar trebui sa ma pui si pe mine. Asa, mai in fata ca dupa ce am citit comentariul tau mi s-a facut pofta.
Hai, suge-o.

jesus a spus: (septembrie 25th, 2012 at 20:39 )

Erata.
Am vrut sa scriu ca ai dreptate, mai Paul.
Nu uita sa inghiti.

FÂS a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:15 )

nea asta ce-o fi facut prin unpr de l-au desmenat ca candidat? o fi supt si el pe la oprea? sau pe la altii de pe la centru? si asta e la fel de traseist ca madame barna. ptiu, drace… numai traseisti la alegerile astea. ce puii mei sa votez? lasa ca vad eu ce fac…! hahahaha! glumesc! 🙂

Gabi a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:19 )

Pierde si a treia oara. E sigur asta si va fi ajutat sa piarda chiar de PSD. Succes, Ani!

simplu a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:21 )

Pana la urma jocurile astea tot ei le fac, ii doare-n c….r de ce vor oamenii sau de cine merita aceasta functie, ei pun ce marioneta le convine lor!

banatan a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:32 )

Asta nu face parte din ” fiii Gorjului” ?
Este reprezentantul oltenilor pripasiti prin Timisoara care se screme de fiecare data sa fie ales ca deh, e oltean ,se vrea sef.

banatan a spus: (septembrie 25th, 2012 at 21:34 )

Asta ne mai trebuie , sa ne reprezinte in Parlament un oltean.
Atunci hai sa-l alegem si pe Georgica Cornu.:(

petre a spus: (septembrie 26th, 2012 at 08:19 )

Toti sunteti lupii moralisti, daca tot il cunoasteti asa bine inseamna ca ati facut parte din aceleasi structuri. Vorbiti aici despre realizarile voastre, ma rog.

petre a spus: (septembrie 26th, 2012 at 08:20 )

Voi numai timisoreni nu sunteti, timisorenii nu au idei preconcepute.

petre a spus: (septembrie 26th, 2012 at 08:25 )

Atata timp cat nu ai nimic bun de spus mai bine taci. Asa sunt unii romani arunca pietra de invidiosi si rautaciosi, daca tot nu sunt in stare de nimic. Intra ba in politica .
Toti ne pricepem la fotbal si politica.

maria a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:00 )

Si in politica ca peste tot, lume multa oameni putini. Pana in 9 decembrie ne informam despre candidatii din colegiul nostru si ii urmarim in media. E foarte simplu, suntem interesati ne informam si dupa votam. Nimeni nu sta pe aici sa se razboiasca. Am constatat ca aia care comenteaza mai mult chiar aia nu se duc la vot.

jesus a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:27 )

Bai petrica, daca sustii ca timisorenii nu au idei preconcepute esti un idiot. Daca iti inchipui ca stim chestiile astea despre Ion fiindca am facut parte din aceleasi structuri te inseli. Si ai idei preconcepute, ergo nu esti timisorean. Sau, ma repet esti un idiot. Iar daca nu am nimic bun de spus nu inseamna ca trebuie sa tac. Poate ca nu este nimic bun de spus despre unele subiecte. Poate stiu unele chestii pentru ca am fost implicat politic, ba! Si poate ar trebui sa comentezi despre fotbal, ca la politica esti zero.
Si poate ar mai trebui sa pui mina pe o carte, ziar, sau alt mijloc de informare, sa te documentezi, sa vezi si tu cum stau treburile si sa-ti tragi singur concluziile in loc sa iei de bune ce-ti vinde Ion sau Maria sau Ilie.

Omu' Nou a spus: (septembrie 26th, 2012 at 09:54 )

Ha , ha , ha ………. Buna gluma.

.... a spus: (septembrie 26th, 2012 at 10:03 )

o fi cotizat mai mult la Bojin de a ajuns el dintr-o data favoritu?

NEDUR AXAN a spus: (septembrie 26th, 2012 at 10:50 )

Toti suntem liberi sa spunem ce gandim,dar sa o facem in cunostinta de cauza. Cred ca unii suntem „profesionisti” in denaturari si semidocti in exprimari. Vrem sa schimbam clasa politica, dar neaparat cu tineri popoviceni! Cand nu avem ce imputa unui om, atunci ne punem pe jigniri. Are importanta ca esti oltean,banatean,ardelean sau de aiurea, daca esti un om corect,cinstit si cu principii sanatoase?! Nu cred! Vreti sa-l renegam cumva pe Einstein pentru ca nu este roman?!
Securistii? Ce-i care in ’89 nu ati avut macar buletin,poate ca ar trebui sa nu va exprimati nici o parere.Sunteti insa liberi sa o faceti,dar deveniti ridicoli.
Si libertatea de a pupa fiecare pe fiecare este un drept castigat.Atunci de ce unii comentatori il contesta?!
Nu credeti ca am fi mult mai castigati daca nu ne-am jignii, mai ales atunci cand nu ne cunoastem?!
Pentru mine Raducanu este si ramane un om de valoare care a facut ceva in viata.Este dreptul meu sa cred in el!

jesus a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:46 )

Nedur Axan, ai intru-citva dreptate. Noi, cei care totusi am avut buletin in 89 si mai stim cite ceva din ce s-a intimplat atunci si n-am uitat ce s-a intimplat dupa putem sa ne exprimam liber, asa cum ne dai tu voie. N-are importanta din ce parte atarii te tragi, cu asta sint de acord. Cum sint de acord si cu faptul ca nu e chiar ok sa ne jignim daca nu ne cunoastem si ca este dreptul tau sa crezi in cine vrei. Dar asta nu schimba trecutul securist al lui Ion. Trecut securist pe care se bazeaza rezultatele lui in viata. Daca nu crezi mai pune mina si citeste, documenteaza-te, ca doar ne lasi sa intelegem ca esti destul de in virsta si aveai buletin in 89.

DominiQ a spus: (octombrie 27th, 2012 at 14:09 )

tim…esti penibil:))))))vota-ti fratilor cu PPDD asa o sa murim de foame cu totii:)))))))

DominiQ a spus: (octombrie 27th, 2012 at 14:11 )

isuse:))(jesus)…i-a spune=mi tu te rog frumos ce stii tu despre securitate ..ai fost ofiter pe vremea aia de stii cine a fost si cine nu securist ?..nu de alta dar daca nu ai fost si tu un securist nu prea ai de unde sa ai informatii asa clare despre anumite persoane…:D

alintm a spus: (noiembrie 18th, 2012 at 21:00 )

pt tim : votezi cu PP DD ? :)))) acolo candideaza sluga lui RADUCANU MARIA BARNA, alta UNPR sta :))

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top