Stirile din ziua: 29 ianuarie 2016

PNL are 73 de candidati pentru primariile din Timis / LISTA

PNL are 73 de candidati pentru primariile din Timis / LISTA

PNL Timiș și-a anunțat, vineri, candidații la primăriile din județ. Sunt numai 73, pentru că în restul localităților nu sunt finalizate sondajele de opinie. Pe listă se regăsește și controversatul Ioan Fărcălău, care va încerca să obțină un nou mandat de primar la Peciu Nou.

Tariceanu: Robu e campion la gafe, poate palaria de primar e cam mare pentru el

Primarul Nicolae Robu este foarte prost văzut la București! Imaginea lui? Una de campion al gafelor! Asta crede șeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care susține că Timișoara stagnează în dezvoltare, și nu cauza guvernului, care oricum nu poate acoperi financiar nevoile de dezvoltare ale comunității locale.

Jose Manuel Barroso a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UVT / FOTO

Fostul președinte al Comisiei Europene, Jose Maneul Barroso, a ajuns vineri la Timișoara. Acesta a fost așteptat la Universitatea de Vest, unde i s-a oferit titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum, eveniment la care a participat și prim-ministrul României, Dacian Cioloș.

La Timisoara s-au inventat… bancile cu gard! Sunt provizorii, spun cei de la primarie / FOTO

Lucrările de amenajare de la Balta Lămâița nu au fost gata la timp, dar avansează. În ultimele zile au fost montate și bănci, dar… într-un mod care a stârnit râsete pe rețelele de socializare. Reprezentanții primăriei spun că gardul „plantat” în fața băncilor e doar provizoriu.

Patru liberali pentru o functie, prima strategie! Vasile sparge gheata

Lupta se anunță interesantă în PNL Timiș, pentru locul din capul listei de la CJ, adică potențialul președinte. Chiar în ziua în care Alin Popoviciu și-a depus candidatura despre care circulă zvonuri de câteva luni, Marian-Constantin Vasile a anunțat că și-a finalizat platforma-program. Singura, până acum.

Fara caldura in zona centrala

Colterm anunță că, în vederea înlocuirii unor vane în punctul termic, va întrerupe vineri, între orele 10 și 14, va întrerupe furnizarea încălzirii la PT 4. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate Bd. Eminescu, str. Lenau, Piața Victoriei și str. Săvinești.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str. Semenic, Trandafirilor, Timiș, orele 9 – 17; Alioș nr. 73, Bencecu de Sus nr. 242, Dragomirești, Pădureni (p), orele 9 – 17; Lugoj – Gamet 2000, Gladna Română, Brestovăț (p), orele 8 – 19.

Top