Stirile din ziua: 15 ianuarie 2016

Timisoara se misca! Au început inscrierile la Timotion 2016

Timisoara se misca! Au început inscrierile la Timotion 2016

Timișorenii pasionați de sport sunt așteptați și în această primăvară la Timotion. Înscrierile au început deja, iar fondurile strânse din taxele de participare vor fi folosite pentru finanțarea a 16 proiecte ale unor ONG-uri din orașul de pe Bega.

Au termen pana la 1 februarie! PNL Timis trebuie sa anunte pe cine vrea in locul lui Bojin

Cel târziu la 1 februarie, PNL Timiș este obligat să-și anunțe candidatul pentru președinția consiliului județean. Operațiunea, extrem de delicată, este în derulare încă din octombrie, dar conducerea națională a partidului a pus acum piciorul în prag. Oficial, în Timiș, lupta se dă în trei.

ALDE Timis nu vrea aliante la locale si isi va anunta candidatii in martie

ALDE Timiș nu-și va anunța prea curând candidații la alegerile locale. Președintele filialei, senatorul Petru Ehegartner, susține că încă nu s-a stabilit o dată exactă, dar speră că până la venirea primăverii să poată face publică lista. Un lucru e cert: la locale, ALDE își încearcă singur șansele.

Ce naste din pisica tot soareci mananca sau reality show-ul din PSD Timisoara

Că-ți place sau nu, PSD este un partid mare, serios. De fapt, e cel mai mare din țară ca organizare și număr de membri. Că nu-i foarte iubit e una, dar e clar că respectat și luat în serios. La Timișoara însă, mai ales în organizația municipală, e cu totul altfel.

Noi promisiuni pentru Spitalul Judetean, dupa proiectul de 12 milioane de euro pierdut in 2015

Spitalul Județean din Timișoara se va transforma într-o unitate sanitară ca în Occident. Asta promite, din nou, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care a declarat Sănătatea prioritate zero. Deocamdată, în SCJUT există secții care arată ca în anii 70, iar anul trecut s-a pierdut o finanțare europeană de aproximativ 10 milioane de euro.

Terasa din Parcul Alpinet e bine mersi! Ce daca Robu a semnat in 29 decembrie dispozitie de demolare? / FOTO

Terasa ilegală din Parcul Alpinet este încă în picioare, deși ultima dispoziție de demolare a fost semnată acum… 17 zile! Nici executorii primăriei, nici Poliția Locală și nici Direcția de Urbanism nu se grăbesc să pună în aplicare o dispoziție de primar. Precedentul termen pentru demolare a fost 6 noiembrie 2015!

Iubirea dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle, pe scena TNTm

Ziua de 15 ianuarie este una cu totul specială, dedicată limbii și culturii române. Ziua Culturii Naționale stă, cum este și firesc, sub semnul lui Mihai Eminescu, omul al cărui destin nu i-a aparținut doar lui, ci și culturii și limbii române. El va fi aniversat vineri și pe scena Teatrului Național Timișoara.

Top