Stirile din ziua: 22 ianuarie 2016

Ca sa poata intra in Cetate, pompierii decid cum se muta bilele si stalpisorii!

Pompierii vor avea acces în toată zona centrală, după ce le vor preciza exact reprezentanților primăriei care sunt punctele nevralgice. Asta, după ce angajații ISU abia au reușit să intre în Piața Unirii, unde, din fericire, a fost doar o alarmă falsă. Stâlpișorii și bilele care blocheză intrarea mașinilor în zona pietonală împiedică și mașinile de intervenție.

În lupta cu „grupurile de interese”, primarul Robu ii va avea alaturi pe Radu Toanca si Ionut Nasleu?

În urmă cu câteva zile, primarul Nicolae Robu a răbufnit din nou pe Facebook împotriva „grupurilor de interese”, îngrijorate acum că va rămâne încă patru ani primar. Caz în care „grupurile” nu-și vor mai atinge „interesele”, de unde și frecușurile la care ar fi supus primarul.

Hardughia din Parcul Alpinet a fost pusa jos! Cel putin pentru moment / FOTO

Terasa ilegală din Parcul Alpinet este istorie. Cel puțin pentru moment! La mai bine de trei săptămâni de la emiterea dispoziției de demolare, muncitorii lucrau de zor, vineri dimineață, la îndepărtarea ultimelor scânduri. Construcția a fost ridicată ilegal, pe o suprafață aproape dublă decât cea câștigată prin licitație.

șoferi

Bugetul RATT pe 2016: 3,9 milioane pentru investitii, 38 de milioane de lei pentru salarii

Venituri de aproape 93 de milioane de lei și cheltuieli de peste 90 de milioane – asta estimează, pentru 2016, Regia Autonomă de Transport Timișoara. Cei mai mulți bani provin din subvențiile oferite de primărie, în timp ce salariile și bonusurile ajung la peste 38 de milioane de lei. RATT va angaja, în acest an, peste 230 de oameni.

aquatim

Fara ape rece la Hitias si Racovita

Aquatim anunță că vineri, 22 ianuarie, între orele 8,30 și 18,30, va întrerupe funizarea apei reci în Hitaș și Racovița. Totul, din cauza Enel, care va efectua lucrări de întreținere la liniile electrice, care necesită întreruperea furnizării de energie la stația de tratare a apei din Hitiaș. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str. Ficusului (p), Bujorilor, Roiniței, Gălbenelelor, orele 9 – 17; Giarmata (p), Giroc – str. Semenic, Trandafirilor și Timiș, Urseni nr.138 și 200, Pădureni (p), orele 9 – 17; Dragomirești, SP Aquatim: Buziaș, Hitiaș, Racovița; Racovița –

Top