Stirile din ziua: 10 ianuarie 2016

Gata vacanta! La Lenau, cursurile vor fi reluate intr-o cladire care arata ca-n filme / FOTO

Gata vacanta! La Lenau, cursurile vor fi reluate intr-o cladire care arata ca-n filme / FOTO

Podele strălucitoare, bănci și scaune nou-nouțe, table imaculate, pe care se va scrie acum prima dată. Sunt imagini desprins parcă din filmele occidentale cu liceeni, dar sunt la… Timișoara. Mai exact, la Liceul „Nikolaus Lenau”, în vechea clădire de pe str. Gh. Lazăr.

Tim

Antrenori români care să pregătească echipe din Vestul Europei au mai fost; începnd cu Piști Covaci la marele Ajax, trecând prin Mircea Lucescu și până la timișoreanul Contra sau Costel Gâlcă. Dar români care să ajungă manageri la un club din vest nu cred că au mai fost.

Peste 2.100 de locuri de munca pentru romani in Europa! Nu se cauta doar capsunari

Culegători de mazăre și căpșuni, dar și medici, asistente medicale sau bucătari – peste 2.100 de locuri de muncă sunt disponibile în Spaţiul Economic European, prin intermediul reţelei europene de ocupare Eures. Cele mai multe sunt în Spania, unde se caută necalificați în agricultură.

Adio, voal! Florile naturale si rochiile ivorii sunt vedetele anului / FOTO

Rochii cu dantelă, cuminți sau foarte decoltate, bijuterii, decorațiuni îndrăznețe, biciclete cu flori sau torturi exact așa cum le vor mirii! În doar câteva zeci de minute, puteți să puneți la punct nunta visurilor voastre, la primul târg din acest an. Concluzia: la modă este ce vă place vouă!

Mana dreapta a lui Nicolae Robu a plecat de la Poli! A demisionat si omul lui Titu Bojin!

Apele sunt tot mai tulburi la Poli Timişoara. După ce, la finele anului trecut, Liviu Anton a renunțat la funcția de președinte, alţi doi oameni importanţi din club și-au făcut bagajele. Este vorba despre Florenţiu Staicu, vicepreşedintele Consiliului Director, şi directorul financiar Mircea Mihuţ.

Planetariul mobil se intoarce! Dansul sferelor pentru mici si mari, la Casa Tineretului

Centru spațial pentru părinți și copiii – în așa ceva se va transforma, la finele lunii ianuarie, Casa Tineretului. Aici se va redeschide planetariul mobil care a făcut furori printre picii din Timișoara acum câteva luni. Dacă vreți să prindeți locuri, grăbiți-vă să vă înscrieți.

Top