Stirile din ziua: 23 ianuarie 2016

5,8 milioane de euro! Atat va cere primaria de la UE, pentru ca Liceul Ungureanu sa nu se darame de tot

5,8 milioane de euro! Atat va cere primaria de la UE, pentru ca Liceul Ungureanu sa nu se darame de tot

Impunătoarea clădire a Grupului Școlar „Emanuil Ungureanu”, situată în centrul Timișoarei și aflată într-o avansată stare de degradare, nu va reveni prea curând la vechea înfățișare. Reabilitarea costă aproape șase milioane de euro, bani pe care PMT îi vrea de la UE. Liniile de finanțare nu au fost încă deschise.

Centura Timisoarei se face… tot la Sfantu’ Asteapta! Niciun leu de la CNADNR in 2016

Timișorenii pot să-și ia gândul și în 2016 de la o șosea de centură. Varianta de ocolire a orașului de pe Bega a fost „sărită” din nou de la finanțare din bugetul CNADNR. S-au găsit însă bani în proiectul de buget al companiei pentru centuri la Rădăuți, Bârlad, Caracal sau Comarnic.

Pierdut „interes national”; gasitorului, un loc pe listele albe ale UNPR

Puțin mai mult de patru luni ne despart de alegerile locale. Alegeri extrem de importante, atât pentru comunitățile locale, dar și pentru partide, scrutinul de la începutul lunii iunie fiind un examen general înaintea „parlamentarelor” din toamnă, care vor da un nou guvern.

S-a intors din lumea de dincolo si povesteste intregii lumi cum a fost! Gloria Polo a ajuns si la Timisoara

Columbianca Gloria Polo a trecut, acum mai bine de două decenii, printr-o experiență care i-a schimbat pentru totdeauna viața. Și-a regăsit credința și, de atunci, colindă lumea, povestindu-le oamenilor cum a fost. A ajuns acum și la Timișoara, unde poate fi întâlnită până duminică, la Biserica Greco-Catolică „Sf. Maria Regina Păcii”.

Top