Stirile din ziua: 14 ianuarie 2016

Haine pentru nevoiasi, luate acasa si de trecatorii carora le-a placut… brandul acestora / FOTO

Haine pentru nevoiasi, luate acasa si de trecatorii carora le-a placut… brandul acestora / FOTO

Mai mulți timișoreni cu inimă mare au ieșit, joi seara, în stradă pentru o cauză nobilă. Ei au decis să vină în ajutorul persoanelor nevoiașe, care nu au adăpost, aducându-le haine groase de iarnă. Acestea au fost prinse de copaci sau de stâlpii de iluminat, însoțite de bilețele pe care scria: „Dacă ai nevoie, e a ta”. Neamul prost al unora a ieșit însă, din nou, în evidență.

Clinica de Chirurgie Vasculara a Judeteanului, modernizare de 120.000 de euro / FOTO

Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean Timișoara arată ca în Occident. Pacienții vor avea parte de cele mai bune condiții, inclusiv de conexiune la internet prin Wi-Fi. Transformarea a fost posibilă grație donațiilor și banilor alocați de CJ Timiș.

Timpark

Parcarea in sistem Timpark s-ar putea plati din nou si cu tichete! Asta propun consilierii PSD

În acest moment, la Timișoara, parcarea în sistemul Timpark se poate plăti doar cu telefonul mobil, prin SMS sau vouchere. Dacă aleșii locali vor fi de acord, vor fi reintroduse tichetele. Un proiect de hotărâre pe această temă a fost înaintat de doi consilieri PSD, însă cei de la Direcția Tehnică a PMT susțin că ideea nu e bună.

Vasile, despre realizarile lui Bojin: CJ Timis va intra in blocaj financiar

Viitorul județului Timiș e sumbru și măcar pe final de carieră Titu Bojin ar trebui să renunțe la demagogie. Liberalul Marian-Constantin Vasile susține că, din cauza incompetenței, social-democratul va lăsa o situație dezastruoasă la CJ. Bojin are și el un mesaj pentru șefii PNL Timiș.

Ce legatura exista intre pierderea Primariei Capitalei de catre PNL si bugetul Timișoarei

Primele sondaje de opinie făcute în Capitală confirmă ceea ce orice om de bun simț putea anticipa. Și anume că șansele candidatului Antena 3 și PNL la Primăria București sunt egale cu ale lui Cristi Borcea să câștige Premiul Nobel pentru literatură cu cărțile scrise în pușcărie.

Top