Stirile din ziua: 7 ianuarie 2016

Peste 400 de sterilizari gratuite la Timisoara, in doua luni, proiectul continua

Peste 400 de sterilizari gratuite la Timisoara, in doua luni, proiectul continua

Cu 15 sau 16 pisici la sterilizat! Așa s-au prezentat unii timișoreni la cabinetele veterinare incluse în proiectul inițiat, la finele lunii octombrie 2015, de Asociaţia Pet Hope Timişoara şi partenerul său elveţian NetAP. Rezultatele sunt încurajatoare, astfel că programul continuă.

deputati

Ziua Banatului si schimbarea resedintei comunei Traian Vuia: subiectele anului pentru deputatii de Timis

Deputații de Timiș nu prea s-au înghesuit la muncă în 2015, chiar dacă unii și-au pus numele pe zeci de propuneri legislative. Codașul anului a fost Alin Popoviciu (PNL), care în această legislatură a fost mult mai puțin vocal decât în trecut.

Busoi pune de-un complot antiRobu pentru a-l face pe Ciprian Bogdan sef la CJT

Liberalii îi iau peste picior pe PSD-iști că n-au încă un candidat la Primaria Timișoara, dar nici ei nu par să stea mai bine la capitolul CJ Timiș. Respectiv, încă nu și-au găsit un candidat pentru șefia instituției păstorită încă de Titu Bojin.

Cojocari a fugit de DNA! 10 zile la soare cu familia / FOTO

Acum doi ani a fost Kopaonik, cu un accident în urma căruia și-a rupt mâna și și-a spart capul. În 2015, a fost Dubai, acum e și mai și. Jean Cojocari a mers în ultimul concediu exotic înainte de pensionare, tot alături de fiica sa, Paula, care pare plecată și într-un fel de lună de miere alături de logodnicul ei.

Timisoara, capitala culturala a flotarilor si a militienilor locali suparati pe coristi

3 august. Ziua Timișoarei. Nimic interesant. Concerte cu Antonia și 3Sud-Est, iar Ștefan Drăgulescu e făcut Cetățean de onoare al Timișoarei. Cum care Drăgulescu? Exact, cel poreclit Dolă… Dacă mai punem faptul că în aceeași Poli a pierdut la Dinamo, chiar că totul a fost cam trist.

Top