Stirile din ziua: 19 ianuarie 2016

1,2 milioane de euro din bugetul Timisoarei, impartiti intre 8 ONG-uri si arhiepiscopie, pentru asistenta sociala

1,2 milioane de euro din bugetul Timisoarei, impartiti intre 8 ONG-uri si arhiepiscopie, pentru asistenta sociala

Aproape 1,2 milioane de euro – atât ar putea deconta Primăria Timișoara, de la bugetul local, pentru cantine sociale, servicii de îngrijire la domiciliu, aziluri de noapte, centre de zi și adăposturi pentru femeile abuzate. Asta, dacă sunt de acord și consilierii. Nouă asociații și fundații se „luptă” pentru acești bani, după ce au trecut prin filtrul unei comisii conduse de viceprimarul Traian Stoia.

Bojin il ataca pe Tolea, in scandalul Elicopterul: N-am ce sa discut cu el!

Epopeea elicopterului SMURD care ba se mută de la Arad la Timișoara, ba nu, continuă. După ce președintele interimar al CJ Arad, Adrian Țolea, l-a acuzat că nu vrea decât să-și mascheze eșecurile printr-o astfel de mutare, șeful CJ Timiș, Titu Bojin, îi transmite să se uite la el în ogradă. El spune că oricum majoritatea intervențiilor elicopterului au fost direcționate spre Timișoara.

Dupa blocurile… gri, varianta pe bani europeni: rateu cromatic la Timisoara

Gri-albăstrui. Aceasta este culoarea… senină pe care au ales-o, pentru zugrăveala exterioară, firmele care reabilitează termic blocurile din Timișoara. Dacă vremea e frumoasă, mai e cum e, dar dacă e înnorat, imobilele arată de-a dreptul deprimant. Ele vor rămâne așa, oricât de puțin îi plac primarului Nicolae Robu.

Ambasada pregateste inca un concert… misterios

Ambasada Plai se pregătește pentru un nou „pop-up concert”! Primul eveniment din această serie avut loc anul trecut, invitatul fiind nimeni altul decât DubFX. Timișorenii se vor putea bucura de încă un concert, chiar la finalul acestei săptămâni. Artistul care va urca pe scenă nu va fi anunțat decât cu 48 de ore înainte.

Aeroportul Timisoara

Aeroportul Timisoara cauta, in 2016, milionul de pasageri!

Aeroportul Internaţional Timişoara are toate șansele ca, în acest an, să depășească un milion de pasageri! În 2015, aproape 925.000 de oameni au decolat sau au aterizat aici. Destinația preferată a fost Münchenul și s-a înregistrat, de asemenea, o creștere de 54% a numărului de pasageri care au ales cursele charter de la Timișoara.

aquatim

Apa rece oprita in centrul Timisoarei

Aquatim anunță, pe pagina sa de Internet, că întrerupe marți, 19 ianuarie, furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii, în Piața Victoriei, pe străzile Tigrului, George Coșbuc, Paul Chinezu, Zürich și Samuil Micu, în Timișoara. Apa rece va fi oprită, din același motiv, și în Recaș, dar și în zona Griviței din Buziaș. „La reluarea

Viitorul primar al Timisoarei ar putea avea un salariu lunar de peste 12.000 lei!

A apărut noua grilă de salarizare a bugetarilor, propusă în Legea salarizării unitare. Conform acesteia, un profesor debutant în învăţământul preuniversitar va câştiga cel mult 2.590 lei, iar un medic stagiar va avea un salariu cuprins între 2.704 şi 3.607 lei pe lună. Veniturile demnitarilor vor crește spectaculos.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vlădeasa, Martir Ianoș Paris, Salcâmilor (p), Ștefan Stâncă (p), orele 9 – 17; Giarmata (p), Peciu Nou nr. 168/A, Jimbolia -str. Moților, Petofi Sandor, Poliția Frontieră, orele 9 – 17; Știuca, Sălbăgel, Zgribești, Sălbăgelul Nou, Zgribești, Stamora Română, orele 8 – 18.

Top