Stirile din ziua: 4 ianuarie 2016

PSD are candidat pentru Primaria Timisoara

PSD are candidat pentru Primaria Timisoara

După o lungă așteptare, PSD Timiș susține că a reușit să stabilească pe cine va trimite în lupta cu Nicolae Robu pentru scaunul de edil al Timișoarei. Totuși, nominalizarea e ținută la secret încă vreo două săptămâni…

ANUNT DE ANULARE SI RELUARE LICITATIE INCHIRIERE SPATIU CAFE-BAR (PARTER) IN INCINTA AIT

Referitor la anuntul transmis pe site-ul www.debanat.ro, de luni 28.12.2015, prin care S.N. Aeroportul International Timisoara „Traian Vuia” S.A., a anuntat Licitatia Publica Deschisa, in data de 08.01.2016, ora 11:00, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de „CAFE – BAR”, in incinta aerogarii Aeroportului Timisoara (parter), aducem la cunostinta anularea Licitatiei Deschise pentru inchirierea spatiului

Oficial, primaria n-a fost luata prin surprindere de ninsoare

La Timișoara a căzut, în sfârșit, prima ninsoare din această iarnă. În câteva zeci de minute, străzile s-au acoperit cu un covor subțire de nea, de ajuns însă pentru a le crea probleme șoferilor. Firmele care au contract cu primăria au intervenit imediat, spun oficialii PMT. Cu șase utilaje!

Lebede si sezlonguri la balta Lamaita, poate la primavara / FOTO

Lucrările de amenajare de la Balta Lămâița, începute oficial în luna martie 2015, nu au fost gata la timp. Pontoanele de pe care ar fi trebuit admirat lebedele ar fi trebuit finalizate în noiembrie, dar acum se așteaptă primăvara. Dacă în vara trecută nu s-a prea muncit, firma care a câștigat licitația s-a trezit… în prag de iarnă!

dragomir

Falimentul inexplicabil al unei pepiniere care scoate talente pe banda rulanta: juniorii de la Poli, nebagati in seama la prima echipa!

Poli Timişoara stă pe o mină de aur când vine vorba despre juniorii din propria pepinieră. Antrenorii care au antrenat sau antrenează Poli Timişoara preferă, în ultimii ani, să meargă pe mâna jucătorilor străini văzuţi pe DVD-uri sau marşează pe fotbalişti autohtoni cu experienţă, dar care se comportă pe teren mai degrabă ca nişte jucători expiraţi.

impozite

Impozitele se platesc din 11 ianuarie: unele cresc si a fost eliminata scutirea pentru cladiri istorice

La Timișoara, impozitele se vor încasa doar din 11 ianuarie, așa că nu este nevoie să treceți pe la ghișeele Direcției Fiscale dacă nu aveți de achitat, până atunci, vreo amendă. Unii proprietari vor plăti mai mult, dar supraimpozitarea nu fi aplicată decât din 2017. Totuși, a fost eliminată scutirea de impozit pentru imobilele istorice.

Senatorii de Timis in 2015, intre logoree si… taximetristii de la Otopeni!

Pe senatorii de Timiș i-au interesat mult în ultimul an subiecte precum Ziua Tratatului de la Trianon sau statutul veterinarului! Social-democratul Matei Suciu a vrut să afle, în plus, cum funcționează un terminal din Arad, dar și să dezlege enigma tarifelor taximetriștilor de la Aeroportul Otopeni. Ioan Iovescu deține și el un record: cum a prins microfonul, cum a cuvântat!

Excursie de 1.000 de kilometri, platita in… doze de energizant! Cum te poti inscrie

Cum să străbați Europa fără niciun ban în buzunar, având ca monedă de schimb doar… doze de energizant? Dacă ești student și ai spirit de aventură, poți să afli cum e! Nu trebuie decât să-ți găsește încă doi camarazi și să te înscrii la una dintre cele mai trăsnite competiții organizate vreodată.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni, 4 ianuarie, întreruperi de energie electrică în județ, ci numai în Timișoara, astfel: str. Gospodarilor (p), Iris (p), Daliei, Florilor, Garofiței, Narciselor (p) Macilor (p), Crinului, Muzicescu (p), orele 9 – 16.

Top