Stirile din ziua: 11 ianuarie 2016

Propunere liberala: centru de tratare a dependentilor de droguri in Timis

Propunere liberala: centru de tratare a dependentilor de droguri in Timis

Tot mai mulți dependenți de droguri, alcool și jocuri de noroc, dar mult prea puține facilități pentru tratarea acestora. Consilierul județean Marius Martinescu (PNL) solicită înființarea unui centru specializat, iar realizarea documentației ar costa 180.000 de lei. Urmează ca aleșii județeni să decidă.

Jandarmii, cu ochii pe elevi dupa terminarea vacantei

Jandarmii din Timișoara vor fi mai atenți la zonele din oraș unde se află unități de învățământ. Oamenii legii vor să se asigure că elevii sunt în siguranță, după ce la nivel național, în ultima perioadă. au fost înregistrate mai multe evenimente în care au fost implicați școlari și profesori. Și la Timișoara au fost incidente.

Nu mai asteptati colete de la Urgent Cargus! Aici nu functioneaza nimic!

Teoretic, o comandă livrată prin curier ajunge mult mai repede decât dacă ar fi trimisă prin vechea metodă a coletului trimis prin poștă. Practic, dacă firma de curierat este Urgent Cargus, mai gândiți-vă o dată înainte să apelați la serviciile ei! Curierii mint, la telefon nu veți putea prinde niciodată vreun operator, iar la sediu vi se va spune senin că… nimic nu funcționează!

Scoala Altfel e buna la ceva? Profesorii din Timisoara, invitati la dezbatere publica

De câțiva ani, elevii participă la programul „Școala Altfel”, inițiativă care ar trebui să le ofere școlarilor șansa de a ieși din tiparul orelor de curs pentru a învăța lucruri noi. Unii profesori susțin însă că programul are nevoie de îmbunătățiri drastice pentru a da vreun rezultat. Dascălii din Timișoara sunt chemați la dezbatere publică.

Multa caterinca si… Namaste! Din Mauritius, de la Paula si Alin, pentru dusmani

Meclă patetică de maimuţoi, loserul anului şi fraierul desăvârşit. Sunt cuvintele folosite de Alin Văcean, iubitul Paulei Cojocari și directorul filarmonicii din Arad, într-un mesaj de… felicitare trimis unui fost consilier local. Culturalul Văcean și intelectuala sa iubită s-au și filmat într-o piscină din Mauritius, pentru a le face în ciudă dușmanilor!

taxe și impozite

S-au deschis ghiseele pentru plata impozitelor! Cozile de la 3 dimineata sunt amintire la Timisoara

Timișorenii nu au stat, nici în acest an, la rând de la orele mici ale dimineții ca să-și plătească impozitele. A fost coadă, dar în limite decente, și nu s-a mai așteptata cu zecile de minute afară, în frig. Impozitele se pot plăti și la poștă, dar și on-line.

Steaua, Dinamo si Viitorul lui Hagi se intereseaza de doi fotbalisti de la Poli

Poli Timişoara vrea să se despartă pe cale amiabilă de mai mulţi fotbalişti, printre care şi Alex Curtean, Rufino, Poparadu, Boldea, Popovici, Croitoru sau Sarmov. Sunt însă şi câţiva fotbalişti din lotul pregătit de Florin Marin care sunt ofertaţi de echipe din Liga I.

Ianuarie, luna perfecta pentru rezervarea vacantelor: preturi cu pana la 40% mai mici! / FOTO

Începutul de an, mai ales, înseamnă sezonul reducerilor și în turism. Tradus, este sezonul ofertelor Early Booking. Pentru cei nefamiliarizați cu acest termen, este vorba despre reducerile timpurii care apar cu aproximativ șase luni înaintea sezonului de vară sau de iarnă sau înaintea unei excursii anunțate.

Top