Stirile din ziua: 20 ianuarie 2016

De la elicopter, la lovituri sub centura! Tolea, catre Bojin: Sa-si vada de trecutul lui, nu de viitorul meu

De la elicopter, la lovituri sub centura! Tolea, catre Bojin: Sa-si vada de trecutul lui, nu de viitorul meu

Nicio zi fără încă un episod din războiul declarațiilor dus între președinții consiliilor județene Arad și Timiș. Adrian Țolea și Titu Bojin. Totul, din cauza elicopterului SMURD staționat din 2011 la Arad și anunțat ca mutat la Timișoara din această primăvară.

Zarurile au fost aruncate: Marius Craina, candidatul PSD la Primaria Timisoara

Anunțul oficial nu s-a făcut încă, poate și în așteptarea președintelui Sorin Grindeanu plecat la schi în Austria. Toată lumea din zona decizională a PSD a fost înștiințată că numele candidatului partidului la Primăria Timișoara este bătut în cuie. Și anume e vorba de Marius Craina, directorul Spitalului Județean.

Marius Craina

Marius Craina nu vrea sa fie rector la UMF! Ce planuri… medicale are potentialul candidat al PSD la Primaria Timisoara

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara a intrat în focul alegerilor, care se vor încheia abia în luna martie. Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, risipește zvonurile care îl dădeau drept unul dintre candidații pentru funcția de rector și anunță că altele îi sunt planurile de moment.

Noi promisiuni: parcare pe strada Oituz in acest an, parcare in groapa din Parcul Rozelor cand vrea guvernul

Lucrările la viitoarea parcare de pe strada Oituz ar putea începe chiar în această primăvară, strict pe bani de la bugetul local. O altă parcare ar putea apărea în „groapa” din Parcul Rozelor, însă terenul trebuie să treacă mai întâi în patrimoniul primăriei. Până acum, șoferii nu s-au ales decât cu promisiuni, deși sute de locuri de parcare au dispărut din centru în ultimii ani.

Varianta Veselovski a cazut! Stanciu negociaza cu alti doi portari

După despărţirea de portarul neamţ Sascha Kirschstein, Poli Timişoara este în căutarea unui portar cu experienţă. Pista Robert Veselovski nu mai este de actualitate, dar clubul timişorean negociază cu alţi doi portari străini şi speră ca unul dintre aceştia să ajungă în cantonamentul lui Poli din Turcia.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mareșal Averescu (între str. Salcâmilor și Calea Martirilor), orele 9 – 17; Giarmata (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Semenic, Carpați, orele 9 – 17; Giarmata nr. 392 și nr. 989 (str. Ardealul nr. 54), Gătaia – str. Carpați (p), Înfrățirii

Top