Stirile din ziua: 13 ianuarie 2016

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Ionut Nasleu, al patrulea consilier personal al lui Robu!

Ionut Nasleu, al patrulea consilier personal al lui Robu!

Primarul Nicolae Robu a decis, în sfârșit, să-și ia și cel de-al patrulea consilier personal la care îi dă dreptul legea. Postul va fi ocupat, din 15 ianuarie, de Ionuț Nasleu, un apropiat al edilului liberal. Acesta va trebui să se ocupe de reducerea cazurilor de vandalism și va gestiona relația cu Poliția Locală.

Greu cu reabilitarea cladirilor istorice la Timisoara: prea multi proprietari, prea incurcate legile

Reabilitarea spațiilor publice pare să-i sensibilizeze pe proprietarii de imobile istorice din Timișoara, cel puțin pe cei din zona centrală. Asta afirmă Sorin Predescu, directorul Direcției de Cultură Timiș, care spune însă, pe de altă parte, că nici legislația actuală, nici regimul de proprietate nu susțin aceste demersuri.

Grindeanu spune ca PSD anunta joi candidatul la primarie, Birsasteanu ii da cu flit

Situația tragi-comică din PSD Timiș în privința desemnării candidatului pentru scaunul de primar al Timișoarei s-ar putea clarifica joi. Cel puțin așa susține președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care a declarat, pentru deBanat, că în ziua respectivă va fi anunțat candidatul.

Rochii de mireasa cu 1.000 de lei si casatorii de o zi, la Salonul Mirilor

Dacă vă pregătiți de nuntă, nu ar trebui să ratați noua ediție a Salonului Mirilor! Evenimentul organizat de CCIAT va avea loc în acest sfârșit de săptămână și veți putea găsi aici tot ce trebuie pentru a vă planifica nunta mult visată. Târgul are o ofertă foarte bogată, iar sute de rochii noi vor fi vândute cu doar 1.000 de lei.

Monica Macovei vine la Timisoara! Face dezbatere publica cu Tolcea, Vighi si Giura

Liderul M10, Monica Macovei, se va afla, la sfârșitul săptămânii, la Timișoara. Mai întâi, europarlamentarul va participa la ședințe cu membrii de partid din toată țara, iar apoi se va întâlni cu timișorenii dornici să o vadă, la o dezbatere publică.

maria grapini

Grapini loveste din nou: il someaza pe premierul Norvegiei sa dea inapoi familiei Bodnariu patru baieti! Doi sunt… fete!

Europarlamentarul Maria Grapini a luat atitudine în cazul familiei Bodnariu, ai cărei micuți a fost luați de serviciile sociale din Norvegia. Grapini a „somat” premierul țării nordice și, pe lângă greșelile ortografice și gramaticale cu care ne-a obișnuit deja, s-a încurcat, în textul oficial, și în copiii familiei Bodnariu!

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu (între str. Ulpia Traiana și str. Berzei), str. Pavlov (între str. Muzicescu și str. Aluniș), str. Drubeta (între str. Muzicescu și str. Mureș), str. L. van Ybl, str. Brândușei nr. 12, orele 9 – 17; Giarmata (p), Giroc(p), Dumbrava (p), orele 9

Top