Stirile din ziua: 8 ianuarie 2016

Tim, director executiv la Boavista: Si aici voi avea doi sefi, cum i-am avut la Poli pe Robu si Bojin

Tim, director executiv la Boavista: Si aici voi avea doi sefi, cum i-am avut la Poli pe Robu si Bojin

Boavista Porto a anunţat, vineri, că fostul fotbalist Ioan Timofte este noul său director executiv şi şi-a preluat deja atribuţiile. Tim și-a dat demisia, în aprilie 2015, din funcția de manager al lui ACS Poli. El are o misiune dificilă, de-a salva Boavista de la retrogradare. Aflat la Porto, Timofte a acordat un blitz-interviu pentru deBanat.

Plen fulger la CL: Primaria a acoperit minusul de la Dezvoltare si a ramas si cu ceva bani

Primăria Timișoara a terminat anul 2015 pe plus din punct de vedere financiar și așteaptă, până în aprilie, rambursări de peste 40 de milioane de lei, de la Uniunea Europeană. În primul plen al CL, consilierii au aprobat, la foc automat, acoperirea deficitului de la secțiunea Dezvoltare.

Totemul din Piata Unirii, cea mai ieftina sculptura din Cetate! Cat au costat celelalte

Cea mai ieftină din cele șapte statui care au apărut în Cetate este… actualul post trafo din fața Muzeului de Artă. Construcția metalică se va transforma, la un moment dat, în „Totem”, purtând semnătura lui Mircea Roman. Primăria Timișoara a plătit, de fapt, doar costurile de turnare în bronz a lucrărilor, nu și drepturile de autor.

Actiune pentru familia Bodnariu, careia statul norvegian i-a luat cei cinci copii

Timișorenii sunt invitați să participe, sâmbătă, la o acțiune în sprijinul familiei căreia statul norvegian i-a luat copiii, pe motiv că micuții erau bătuți și îndoctrinați religios Alianța Familiilor din România, organizatorul acțiunii, susține că orice român care vizitează Norvegia alături de copilul său ar putea rămâne fără acesta.

aquatim

Fara apa rece pe unele strazi din Timisoara si la Recas

Aquatim anunță că vineri, 8 ianuarie, va întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii în Timișoara, pe străzile Răscoala din 1907, Constantin Nottara, Dumitru Bagdasar, Crișan, Grigore Alexandrescu, Matei Corvin, Zimnicea, și în Recaș. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece

Top