Stirile din ziua: 16 mai 2016

Copiii de la Montessori reprezinta Romania la Olimpiada Internationala Mind Lab! Pentru a treia oara

Copiii de la Montessori reprezinta Romania la Olimpiada Internationala Mind Lab! Pentru a treia oara

Patru puști din Timișoara vor reprezenta România la Olimpiada Internațională Mind Lab! Copiii învață la Montessori și au câștigat medalia de argint la faza națională a acestui concurs, fiind foarte aproape să-și adjudece locul întâi.

țânțari

CJ Timis se lupta cu Zika! Pe baza de comenzi de la primarii

Consiliul Județean Timiș va plăti, din nou, lucrări de dezinsecție, în localitățile ai căror primari vor solicita asta. Un proiect de hotărâre pe această temă va fi supus la vot în ultimul plen al CJ în actuala formulă, programat în 31 mai. Decizia a fost luată în urma recomandărilor Institutului Naţional de Sănătate Publică, referitoare la virusul Zika.

Fa o fapta buna! Doneaza pentru hidroterapie si ajuti sute de copilasi

Hidroterapia s-a dovedit a fi foarte eficientă pentru micuții cu nevoi speciale. Astfel, 200 de copii din Timiș vor beneficia săptămânal de ședințe gratuite de hidroterapie oferite de Școala Mamei Junior. Pentru ca totul să decurgă ca pe roate sunt necesare însă diferite materiale specifice acestui tip de terapie, așa că sunteți sunt rugați să dați o mână de ajutor la cumpărarea lor.

Primarul Robu, implicat fara voie intr-o escrocherie cu fotomodele! Politia Locala doarme

Ce vopsea de păr folosiți? Vă place să vă machiați? Sunt întrebări adresate, în Piața Sf. Gheorghe, doamnelor și domnișoarelor care trec prin zonă. Cele care au și răspuns la întrebare s-au ales cu o gaură în buget. Țeparii care își fac veacul prin centrul Timișoarei se folosesc inclusiv de numele primarului pentru a convinge „victimele”. Numai polițiștii locali nu reușesc să-i vadă…

Cracovia, oras regal de poveste: calatorie in tinutul dragonului / FOTO

Turistul care pășește pentru prima dată în Centrul Vechi al Cracoviei are impresia că se întoarce în timp. Prin fața clădirilor medievale trec calești elegante, iar din turnul catedralei răsună din oră în oră sunete de trompetă. E o poveste fără sfârșit, căreia nici măcar ororile războiului n-au reușit să-i știrbească frumusețea și pe care ar fi păcat s-o ratați.

Candidati la Primaria Timisoara, luati la intrebari de tineri! Nu se stie cati vor accepta

Alegerile locale bat la ușă, astfel că, „pentru un vot responsabil și pentru a cunoaște proiectele candidaților la funcția de primar al Timișoarei”, ARDOR Banat, alături de Check-OuTimișoara organizează o dezbatere între… tineri și candidații la funcția de primar. Rămâne de văzut câți politicieni vor accepta provocarea.

Fashion Fridays, pentru… Cochete pe Biciclete! Aniversare la moda, cu multe surprize

De zece ori Fashion Fridays, așa că se cere un eveniment aniversar special! Acesta va avea loc duminică 22 mai, ȋn colaborare cu Verde pentru Biciclete. Toate timișorencele cărora le place să fie cochete sunt așteptate cu sfaturi despre ce și cum se poartă, ateliere de make-up și multe surprize.

aquatim

Apa rece oprita

Aquatim anunță că luni, 16 mai, între orele 9 și 14, va opri furnizarea apei pe străzile Marginii și Armoniei. Pe lângă imobilele de pe aceste străzi vor fi afectate benzinăria OMV de pe Calea Aradului și centrele comerciale Hornbach și Auchan. Se va lucra pe str. Marginii nr. 2, la executarea unui branșament la

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Castanilor, Creației, Leandrului, Giarmata – zona str. Carol, Viilor, Giroc – zona MFA+Calea Timișoarei, Ghiroda – str. Sinaia nr. 27, Săcălaz – Peco, Farmexpert, ST 220 KV Săcălaz, Novatim, Stamora Germană, orele 9 – 16; Lăpușnic,

Top