Stirile din ziua: 10 mai 2016

Fii un cetatean implicat! Află totul despre cum e sa fii voluntar

Fii un cetatean implicat! Află totul despre cum e sa fii voluntar

Tinerii din Timișoara sunt invitați să participe la Conferința Internațională „Be an Active Citizen” (Fii un cetățean implicat). Evenimentul pune accent pe experiența profesională dobândită prin voluntariat încercând să-i convingă pe tineri să fie mai implicați în dezbateri și în procesele consultative. „Fii un cetățean implicat” va avea loc joi, 12 mai, de la ora

Cojocari, premiera inainte de pensie: Nu mai da avize de legalitate, fiindca nu traim vremuri normale!

Trimis în judecată în dosarul finanţării lui Poli Timişoara din perioada Marian Iancu și cu sechestru pe avere, secretarul Ioan Cojocari nu mai dă avize juridice! În plenul de marți al CL Timișoara, nu mai puțin de patru proiecte au ajuns pe ordinea de zi fără OK-ul lui „nea Jean”. Acesta spune clar că nu vrea ca, peste ani, să cadă victima vreunui „specialist”.

Fantana muzicala de pe Bega se muta… in Parcul Botanic!

Adio jeturi de apă de opt metri, ceață care să… amplifice atmosfera și ecran de apă pe care să poată fi urmărite inclusiv meciuri de fotbal! Sau, în niciun caz, acestea nu vor fi putea fi văzute pe Bega! Megafântana muzicală se va muta în Parcul Botanic! Asta, pentru că Bega nu e îndeajuns de adâncă.

Avem administratie portuara! Vaporettele ies pe Bega in teste

Consilierii locali au adoptat, marți, după unele discuții, înființarea administrației portuare a Portului Timișoara. Aceasta va trebui să reglementeze situația canalului Bega, astfel încât să poată fi stabilit un „orar” pentru agrement, sport și transport în comun. Miercuri, vaporașele ies în teste pe Bega.

Intre Ilar(e) si ridicol. Ce bunataturi ne promit candidatii

Au trecut câteva zile din campania electorală pentru alegerile locale și deja promisiunile au curs cu toptanul. Indiscutabil, dacă doar o mică parte dintre ele ar fi puse în practică, viața timișenilor și timișorenilor va fi mai bună. De la banii timișenilor care vor rămâne în Timiș, la noi spitale, școli, parcări, centură etc. nimic nu lipsește.

1,9 hectare de teren, de la primarie pentru ANL: 120 de apartamente vor fi construite candva

ANL va putea începe, după șapte ani, construcția de noi locuințe în regim de închiriere la Timișoara. Consilierii locali trebuie să aprobe transmiterea în folosință gratuită, către Agenția Națională pentru Locuințe, a unui teren de aproape 1,9 hectare în zona II de la Brad. Când vor începe lucrările rămâne de văzut.

Unde va sunt candidatii la CL Timisoara si primar: cine inchide lista

11 partide și un independent vor să intre, după alegerile din 5 iunie, în Consiliul Local Timișoara. De asemenea, 11 candidați, zece afiliați politic și unul independent, își dispută funcția de primar al orașului de pe Bega. Pe buletinele de vot pentru CL și primar, partidele parlamentare își păstrează aceeași ordine ca la CJ.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii (p), Arh. I. Mincu, Ion Roată, Carol Davilla, I. Velceanu, Molidului, N. Grivu, Piața Athena (p), Louis Pasteur, A. Demetriade (p), Olanda (p), Divizia 9 Cavalerie (p), orele 9 – 18; Becicherecu Mic (p), Giarmata – Zona str. Morii, Iohanis, Cimitirului), Cernăteaz

Top