Stirile din ziua: 8 mai 2016

PSD-istii iubesc jocul si voia buna pe bani publici, PNL-istii stau prost la decupat si memorie

PSD-istii iubesc jocul si voia buna pe bani publici, PNL-istii stau prost la decupat si memorie

Ce-ați zice de o șosea de centură privată? Nu se poate, dar v-o propune, că nu-l doare gura, un candidat la primărie. Știți cât de buni sunt banii publici pentru lansări electorale, dar numai dacă îl folosim ca să nu lăsăm orașul „pe mâna hoților”? Sunt perfecți, mai ales la Buziaș. Și stați să vedeți cum au crescut, ca la ora de lucru manual, liberalii numărul doamnelor candidat. Sunt doar primele două zile de campanie…

Viteza ucide! Exercitiu de imaginatie inainte sa calcati pedala de acceleratie / FOTO

Viteza „fură”, dar o secundă de neatenție poate distruge o viață. Prea puțini șoferi se gândesc însă la aceste aspecte. Cei de la Asociația Legal Drive au încercat, duminică, să atragă atenția asupra pericolelor șofatului la limită. O „victimă” încarcerată a stat minute bune la vedere.

BUN nu e bun, Petrica Folica da! La capitolul sediu de partid de inchiriat de la primarie

Filiala Timișoara a Partidul Național Democrat, înființată de fostul liberal Petrică Folică, ar putea primi sediu de la primărie! S-ar putea întâmpla în viitorul plen al CL, spațiul fiind același care, în toamna anului trecut, n-a fost atribuit partidului BUN. Acesta s-a luptat și acum cu PND, dar… a pierdut la punctaj.

Santier pe strada Eneas! Pista de biciclete cu dublu sens va ajunge in Sagului

În câteva săptămâni, bicicliștii din Timișoara vor putea pedala pe prima pistă cu dublu sens, special realizată pe carosabil. Asta, după ce primăria va termina lucrările de asfaltare și amenajare a străzii Eneas, de la intersecția cu Drubeta, până în Calea Șagului. Prima bucată a pistei, între Calea Martirilor și strada Drubeta, a fost realizată în vara anului trecut.

Top