Stirile din ziua: 20 mai 2016

Opera Romana din Timisoara, cum n-ati mai vazut-o niciodata! Show spectaculos in Piata Victoriei / FOTO + VIDEO

Opera Romana din Timisoara, cum n-ati mai vazut-o niciodata! Show spectaculos in Piata Victoriei / FOTO + VIDEO

Ieșiți din case, bucurați-vă de orașul vostru! Acesta este mesajul pe care au vrut să-l transmită, cât se poate de colorat și de spectaculos, tinerii care se ocupă de CHECK-OUTimișoara, Capitala Tineretului din România. Impozanta clădire a Operei Române a prins, la propriu, culoare, într-un show de video-mapping la realizarea căruia s-a lucrat o lună.

Basescu, catre Robu: Primarii trebuie sa vada de educatie si sanatate, nu de vaporase si cocotieri

Traian Băsescu s-a aflat vineri la Timișoara pentru a-i sprijini în campanie pe candidații din Timiș ai PMP. Fostul președinte al României a avut și un mesaj pentru primarul orașului după Bega, asta după ce Poliția Locală… l-a amendat pentru o poartă vopsită în verde!

Premiera la Timisoara: Si-au facut turnulete, acum au primit autorizatie sa le darame singuri!

Primăria Timișoara a emis prima autorizație pentru… demolarea de turnulețe! Aceasta a fost cerută de proprietarii unui imobil despre care fostul viceprimar PSD Traian Stoia spunea, acum doi ani, că nu are niciun fel de autorizație de construire! Primarul Nicolae Robu afirmă însă că lucrurile n-au stat deloc așa.

Horia Colibasanu a renuntat la ascensiunea in premiera pe Manaslu. De vina e vremea rea

După o ascensiune dificilă, dar de succes, pe Manaslu, pe ruta principală, timișoreanul Horia Colibășanu și partenerul său de expediție au vrut să reia urcarea, de data aceasta pe o rută nouă, pe fața nordică. Din păcate, tentativa a eșuat, cei doi alpiniști fiind nevoiți să renunțe la urcare.

Balta Lamaita tot nu e gata, desi ar fi trebuit sa arate ca-n filme de jumatate de an! / FOTO

Amenajarea de la Balta Lămâița stă pe loc de luni bune. Zona arată părăsită, pe șezlongurile montate deja stând câteva pensionare, care speră ca șantierul să se încheie măcar la… toamnă! Există un nou diriginte de șantier, dar nu se știe totuși când ar putea fi reluate lucrările. Niciuna dintre părți nu poate preciza exact acest lucru.

Verifica-ti alunitele! Consultatii gratuite la dermatolog

Începe în curând sezonul de mers la plajă și toată lumea își dorește un bronz cât mai intens. Nu uitați însă de protecția solară, v-ar putea salva viața! Peste 250 de medici dermatologi din peste 50 orașe, printre care și Timișoara, participă, și în acest an, la Zilele Protecției Solare. Până la finele lunii iunie,vă puteți programa la consultații gratuite.

O actrita de la Teatrul National, pe Croazeta: Bacalaureat, proiectie de gala la Cannes / FOTO

Regizorul Cristian Mungiu și echipa filmului „Bacalaureat”, din care face parte și actrița Mălina Manovici, de la Teatrul Național Timișoara, au participat, joi, la proiecția de gală de la Cannes. Pelicula a atras deja atenția criticilor și va putea fi văzută la Timișoara sâmbătă seară, în prezența lui Adrian Titieni, care joacă rolul principal masculin.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Șt. O. Iosif (p), Bd. Eroilor de la Tisa (p), orele 9 – 16; Giarmata – zona str. Bătrână, Semlacu Mare (p), orele 9 – 16; Săcălaz – zona str. II, III și IV, Ghiroda – str. Ialomița, Lebedei, Bega, Câmpului, Dunărea, Lăpușnic,

Top