Stirile din ziua: 21 mai 2016

La Ziua Pensionarilor, noroc cu… miresele! / FOTO

La Ziua Pensionarilor, noroc cu… miresele! / FOTO

Recitaluri de muzică ușoară, dansuri moderne, cântece populare – aceasta a fost oferta propusă, sâmbătă seară, seniorilor orașului de Primăria Timișoara. Ziua Pensionarilor a avut loc în Parcul Rozelor, unde au fost programate câteva spectacole. Au fost câteva zeci de spectatori plus… două mirese și alaiurile lor, venite să facă poze!

Sorin Munteanu (PNL), lansat oficial in cursa pentru Buzias: Vom deschide primaria catre oameni!

Liberalii din Timiș au ajuns la jumătate cu lansările de candidați din județ. Sâmbătă, la Buziaș, a fost rândul lui Sorin Munteanu să-și prezinte programul electoral, deopotrivă în fața alegătorilor, a șefilor filialei Timiș și copreședintelui PNL Vasile Blaga.

blocuri reabilitate

Ghid de anvelopare pentru blocurile comuniste: Primaria Timisoara va invata cum sa luati 43 de milioane de euro

Timișorenii care locuiesc în blocuri ridicate până în 1990 își pot reabilita, în continuare, imobilele cu bani de la UE. Suma totală oferită prin Programul Operațional Regional este de aproape 43 de milioane de euro. Primăria va distribui, săptămâna viitoare, un ghid care să ajute asociațiile de proprietari.

Timișoara Airshow

Inimi pe cer, flacari si multa adrenalina: Timisoara Airshow, la editia a treia / FOTO

Cu mic, cu mare, timișorenii au luat efectiv cu asalt, sâmbătă, pista Aeroportului Internațional „Traian Vuia”, unde a avut loc a treia ediția a Timișoara Airshow. Au fost elicoptere, Iacării Acrobați și spectaculoasele lor demonstrații cu foc, dar și o superbă inimă desenată, în stil… estonian, pe cerul senin al Timișoarei.

dezinsectie

Din cauza Zika, la Timisoara se face, in sfarsit, dezinsectie! In regim de urgenta si cu o conditie

Am putea scăpa, chiar de la sfârșitul lunii, de muștele și țânțarii care au început deja să-și facă de cap prin Timișoara! La aproape trei ani de când primăria nu mai are contract de dezinsecție, virusul Zika a făcut ca lucrurile să intre… într-o oarecare normalitate. Între timp, procesul cu Romprest continuă.

Mare sarbatoare crestina: Sfintii Imparati Constantin si Elena

În fiecare an, pe 21 mai, creștinii îi sărbatoresc pe Sfinții împărați Constantin și Elena. Datorită celor doi, creștinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise, iar duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman. Peste 1,7 milioane de români își sărbătoresc în această zi onomastica.

Top