Stirile din ziua: 22 mai 2016

Robu l-a concediat pe Grigoras pe Facebook!

ACS Poli Timișoara a pierdut, duminică seară, cu 1-4 pe teren propriu cu FC Botoșani și și-a luat adio cu capul plecat de la Liga I, după numai un an. După mai multe săptămâni de tăcere, primarul Nicolae Robu a postat, din nou, pe Facebook un mesaj despre echipa de fotbal, semnându-l, la final, și pe președintele CJ, Titu Bojin.

Santier de 3 milioane de euro in Parcul Central! Modernizare cu labirint si amfiteatru

Parcul Scudier / Central ar putea intra în șantier chiar din acest an. Bugetul pe 2016 prevede patru milioane de lei pentru investiție, dar primăria vrea să obțină fonduri europene pentru acest obiectiv. Lucrările, estimate în total la peste 3,11 milioane de euro, vor începe pe bani proprii. Luni, 23 mai, vor fi deschise ofertele.

Echipa suporterilor polisti a promovat matematic in Liga a II-a

Emoţiile promovării Politehnicii Timişoara în eşalonul secund s-au risipit la finalul acestei săptămâni. Politehnica Timişoara, echipa susţinută de suporterii timişoreni, este promovată matematic în Liga a II-a, după ce Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu, cele două contracandidate la câştigarea seriei, au pierdut jocurile cu CS Ineu, respectiv CSM Lugoj.

Aproape 1.600 de morti nu vor mai vota pe 5 iunie! MAI face curat in listele electorale

Ministerul de Interne face curățenie prin listele electorale, ca să nu apară, pe cât posibil, suspiciuni legate de votul morților. Sunt verificate, de asemenea, persoanele despre care s-a constatat că își schimbă în mod constant reședința în perioadele de dinaintea alegerilor, dar și adresele la care, teoretic, locuiesc mai multe persoane.

Basescu, despre abuzul in serviciu: Pentru doi oameni ce e defectuos poate fi diferit

România este plină de primari, președinți de consilii județene sau alți aleși acuzați de abuz în serviciu. Chiar dacă recunoaște că țara are o problemă din acest punct de vedere, Traian Băsescu spune că legea care condamnă acest lucru trebuie modificată. De ce? Fiindcă abuzul în serviciu poate însemna orice… în funcție de cine citește legea.

Kitschul suprem, la Muzeul Consumatorului Comunist: 300 de pesti de sticla, unii cu tot cu macrameu! / FOTO

Cum e să ai un pește pe sticlă pe televizor? În cel mai bun caz, kitchos. Dar cum e să ai… 300 de pești de sticlă, peste tot prin apartament? Sinistru! Puteți vedea asta cu ochii voștri la Muzeul Consumatorului Comunist, care a „vernisat” expoziția chiar în Noaptea Muzeelor.

Top