Stirile din ziua: 11 mai 2016

De doi bani sperante: Cu ajutorul lui Smaranda, Poli obtine un punct pe teren propriu, in jocul cu Universitatea Craiova

De doi bani sperante: Cu ajutorul lui Smaranda, Poli obtine un punct pe teren propriu, in jocul cu Universitatea Craiova

Poli Timişoara şi-a jucat una din ultimele cărţi pentru supravieţuirea în Liga I, în jocul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Din păcate, aşa cum s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii, jucătorii lui Petre Grigoraş nu au profitat decisiv de jocul rezultatelor, iar speranţele de supravieţuire în Liga I s-au mai diminuat.

ACS Poli, jucaria stricata a lui Robu, a inghitit 25 de milioane de lei din buzunarul timisorenilor, sustine consilierul local Mateescu Ioan (P)

Sunteţi consilier local de puţin timp. Cum se vede sportul timişorean prin ochiul consilierului care face parte dintr-o comisie ce are în componenţa sa şi sportul local? Depinde din ce perspectivă privim. La nivelul sportului de performanţă, Timişoara se poate lăuda cu echipe care au atins performanţe excelente la rugby, handbal sau baschet. Stăm bine

colterm

Consilierii au votat bugetul Colterm: din august s-ar putea scumpi gigacaloria!

Consilierii locali au votat, în ultimul plen, bugetul de venituri și cheltuieli al Colterm, fundamentat inclusiv pe majorarea, de la 1 august, a prețului de producere, transport și distribuție și furnizare a energiei termice! Compania de termoficare estimează un profit de 200.000 de lei, în timp ce salariile directorilor și indemnizațiile membrilor CA ating 1,3 milioane de lei.

De la Ponta si Basescu, la nea Jean Cojocari. Ultimul asalt impotriva statului de drept

Aflat la final de carieră, matusalemicul secretar al Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, a anunțat, în plenul consiliului local, că nu va mai da avize de legalitate la unele proiecte de hotărâri. Boicotul lui, care aduce a abuz în serviciu, vine după ce Cojocari a fost trimis în judecată în deja celebrul dosar privind finanțarea clubului Poli Timișoara în perioada lui Marian Iancu

Decebal, la apa! Primul vaporas a facut o cursa de test intre Iosefin si Flora / FOTO + VIDEO

Din depoul RATT, pe trailer, ridicat cu macaraua și… depus pe apă! Vaporașul Decebal TM a făcut miercuri prima cursă pe Bega, din zona Iosefin până la Flora. Alte două ambarcațiuni vor fi testate, iar cea de-a patra a ajuns, tot miercuri, la Timișoara. În două săptămâni, vaporașele ar putea face primele curse de agrement.

Candidatul UNPR la Consiliul Judetean Timis, Titu Bojin: Eu nu promit. Eu sunt omul faptelor: am facut si o sa mai fac o multime de lucruri bune pentru timisenii mei! (P)

Președintele Consiliului Județean Timiș (CJT), Titu Bojin, va candida pentru un nou mandat în fruntea acestei instituții. De această dată el va intra în competiție din partea UNPR, după ce s-a despărțit de PSD. Bojin e convins că UNPR are cea mai bună și experimentată echipă de pe lista CJT.

Cu macaraua, pe turla catedralei sau… nocturna stadionului! Utilaj de 1,15 milioane de euro pentru pompieri / FOTO

Pompierii din Timiș vor primi, la finele acestui an, ,o autospecială a cărei macara ajunge până la 70 de metri și va ajuta la intervenții pe clădirile înalte. Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au semnat, miercuri, contractul pentru utilajul care va intra în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat.

Drogurile pot provoca (și) explozii. Perchezitii in zona Sannicolau Mare

Miercuri dimineață lucrătorii DIICOT au efectuat șase percheziții în locuințele unor tineri suspecți de trafic de droguri. Toate acestea au avut loc în localități din zona Sânnicolau Mare. La adresele în cauză au fost găsite mai multe stupefiante, iar patru tineri au fost auși la Timișoara la audieri. Unul din personajele „vizate” era de mai mult timp filat de anchetatori.

lenau

Gata de liceu? Copiii de clasa a VII-a si a VIII-a, invitati sa descopere oferta liceelor din Timisoara

Elevii de clasa a VII-a și a VIII-a din Timișoara sunt invitați, miercuri, să descopere oferta colegilor și liceelor din orașul de pe Bega. Târgul Liceelor a ajuns la cea de-a 15-a ediție, acesta fiind locul în care atât copiii, cât și părinții pot să afle toate informațiile necesare despre următoarea etapă educațională.

CCIAT duce firmele din Timis la Novi Sad, la cel mai mare targ agricol din Serbia

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în 16 mai, o misiune economică de vizitare a celei de-a 83-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad, cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa. Novi Sad este totodată o locaţie de prestigiu pentru activitatea agricolă și pentru agribusiness.

aquatim

Apa rece oprita la Opatita

Aquatim anunță că miercuri, 11 mai, între orele 9 și 13, va întrerupe furnizarea apei în Opatița, pentru dezinfecția rețelei de distribuție a apei potabile. „Recomandăm clienților casnici și industriali să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul de apă pentru perioada anunțată. La reluarea alimentării cu apă

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor (p), Olanda (p), Dr. Koch, orele 9 – 18; Săcălaz – Zona str. V și VI, Giarmata – Zona str. Morii, Principală – inclusiv Primăria, Viilor, Biled nr.41, Lăpușnic, orele 9 – 18; Bucovăț, Mâtnic, Fârdea Baraj, Hăuzești, Drăgșinești, Gladna Montană, orele

Top