Stirile din ziua: 13 mai 2016

Intr-un an si jumatate, pe patru benzi, de la Punctele Cardinale in Lipovei! Teoretic / FOTO

Asocierea româno-spaniolă care a câștigat la licitație extinderea la patru benzi a străzii Popa Șapcă a luat vineri în primire amplasamentul. Șantierul nu poate începe încă, pentru că trebuie să-și dea OK-ul și CFR, care a emis deja un aviz pentru proiect. Traficul nu va perturbat foarte mult, susțin reprezentanții PMT. Practic, vom vedea.

simonis si robu

Gicuta Contra vrea sa fie viceprimar! S-ar putea sa-i si iasa!

PSD nu va câștiga, nici de data asta, alegerile pentru Primăria Timișoara, așa că e esențial ce urmează după 5 iunie. Cum ar veni, de exemplu, obținerea unei funcții de viceprimar, pentru care s-ar încălzi, în joc intens de glezne, partenerul „preferat” de contre al lui Nicolae Robu. Vreți să-i luați fața? Încercați superoferta de „icoane autentice, în folie”! Oricum, cuvântul de ordine al candidaților este… împreună! Cu o excepție.

Pianul invelit in muschi a fost vandalizat de doua ori! Acum e la reparat

Pianul îmbrăcat în mușchi distrus de sălbaticii care circulă printre noi e la „reparat”, la Horticultura, iar apoi va fi amplasat în Parcul Botanic. Măcar acolo îl va supraveghea cineva… În cele cinci zile în care a stat în Parcul Justiției, pianul a fost vandalizat de două ori!

S-a confirmat: Guvernul Ponta a furat de la timisoreni si a dat fratilor Cristescu

Am tot auzit în această campanie electorală că fostul premier Victor Ponta a făcut multe lucruri bune pentru Timișoara. Poate avem centură, stadion, sală de sport și n-am aflat. Poate avem vreun spital regional făcut pe șest și n-am fost anunțați.

Care este locul ideal pentru amplasarea semineului?

Pe cât de importante sunt componentele din care este alcătuit un șemineu, începând cu alegerea focarului, dimensiunile acestuia și materialele din care va fi construit, pe atât de importantă este și alegerea locului în care îl vom amplasa. Această decizie influențează căldura și confortul de care vom avea parte, dar și elementele de design și estetică care sunt, de asemenea, importante.

PSD: Robu si-a facut doar proiectele proprii, liberalii se plang si ei, dar numai pe holuri

Reprezentanții PSD Timișoara nu sunt mulțumiți de modul în care Nicolae Robu și-a desfășurat activitatea în primul mandat de edil. Social-democrații spun că și consilierii liberali sunt la fel de nemulțumiți de primar, dar numai pe SMS sau pe holuri.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Sf. Rozalia (p), Filaret Barbu (p), Bd. Mihai Viteazu nr. 26, orele 9 – 18; Săcălaz- zona str. VII și VIII, Giarmata – zona str. Morii, Nouă, Bătrână, Bărăteaz – str.Eternității nr. 35, Lăpușnic, orele 9 – 18; Tomești Colonie (p), orele 10

Top